RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Giga-bokmarked for 35. gang


Per Nikolaisen og Bjørn Hovde var to av dem som var innom bokmarkedet til Lions opptil flere ganger i fjor.
Per Nikolaisen og Bjørn Hovde var to av dem som var innom bokmarkedet til Lions opptil flere ganger i fjor. Foto: Arkivfoto: Ingrid Louise Christensen
I helgen lines 40.000 bøker opp i byens største bokmarked på Vestre Aker skole.

ULLEVÅL: Lørdag 6. november og hver dag frem til 14. november kan du gjøre litterære kupp på Bokmarkedet til Lions Club Oslo/Berg. Det 35. markedet i rekken byr på bøker sortert i 30 ulike kategorier og på flere språk. I tillegg selges noter, plater, CD/DVD og musikkassetter.

Inntektene fra markedet går uavkortet til hjelpetiltak i nærmiljøet, nasjonalt og internasjonalt.

Bokmarkedet ble arrangert første gang i 1976, og er Lions Club Oslo/Berg sitt viktigste tiltak for å skaffe økonomiske midler til forskjellige støttetiltak til de som trenger det.

– Vi har blant annet støttet seniorsentrene og sykehjem i bydelen, speideren, menighetenes ungdomsarbeid, Beito-leiren, Lions førerhundskole, øyeklinikker i Uganda og Malawi, og en masse andre tiltak, forteller Stene.

Normalpris per bok er 40 kroner.

– Vi tror vårt bokmarked for brukte bøker er landets største, sier president Henning Stene.

Vestre Aker skole, Ullevålsveien 37 (ved Ullevål skole). Lørdag 6. t.o.m. søndag 14. november. Åpent lørdager 10-18, søndager 13–18 og mandag-fredag 17–20.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere