RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gigantisk hull i veien

Fortauet i krysset Karl Andersens vei og Bikuben på Høybråten er erstattet med et åtte meter langt hull med en jungel av kabler. Nå feirer hullet snart ett år.

Høybråten: Jeg husker ikke helt nøyaktig når de begynte å grave, men det var vel i oktober i fjor, forteller Knut Andresen. Han bor rett ned i veien for det åtte-meter lange hullet, og irriterer seg sammen med naboene over synet daglig.
Vi har jo begynt å lure på om det kommer til å skje noe snart. Det var kanskje en uke de var her og gravde, så var de borte og det har vært slik siden. Det er jo farlig for de små som leker og sykler i området, de kan jo lett falle nedi. Sperringene blir revet ned stadig vekk, sier Andresen.

Rydde opp

Lokalavisen tok kontakt med Samferdselsesetaten for å finne ut av hvem som har ansvaret for oppgravingen. For at et slikt prosjekt kan starte, må nemlig etaten gi en gravetillatelse til den aktuelle aktøren.
Etter noen undersøkelser informerer etaten om at det er Telenor som står ansvarlig for oppgravingen, og at arbeidet skulle ha vært fullført innen sommerferien.
Det var skjøting av noen kabler som skulle ordnes. Det hender jo rett som det er at ting tar lengre tid enn planlagt, men dette er en grov forsinkelse. Vi skal følge opp saken med de involverte, det lover jeg på tro og ære, sier avdelingsdirektør i Samferdselsetaten, Odd Bratteberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere