RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gikk amok i morgenrushet


Føreren av en trailer klarte ikke å styre innet sitt i morgentrafikken mandag. Like før Ryenkrysset sperret han veien, hoppet ut og knuste bilruten til en medtrafikkant.
Føreren av en trailer klarte ikke å styre innet sitt i morgentrafikken mandag. Like før Ryenkrysset sperret han veien, hoppet ut og knuste bilruten til en medtrafikkant.
Noen og enhver kan bli både oppgitt og forbannet i morgentrafikken. Men heldigvis er det sjelden konsekvensen blir slik som på Ryen mandag morgen.

RYEN: - Vi har ikke oversikt over alle detaljer, men betegner det som en konfrontasjon mellom to sjåfører, sier Lars Erik Jarodd, fagleder i Oslo-politiet.

- Men det som vi har blitt fortalt, er at føreren av en trailer skulle skifte fil på E6 innover. Like før Ryenkrysset ble han ikke sluppet inn, og dermed satte han den store bilen sin på tvers av to felter for å sperre. Så hoppet han ut av vogntoget, gikk mot bilen som hadde hindret ham, og slo inn en bilrute. Våpenet var en slegge eller stor hammer.

Bileieren ble dermed så forbannet at han gjøv løs på trailersjåføren.

Det skal ikke ha blitt store personskader, men trailersjåføren ble kjørt til legevakten for sjekk. Politiet opplyser at han der måtte sy noen sting. Helt rolig kan han imidlertid ikke ha vært, for han var påført strips på hendene før han gikk inn i ambulansen.

Førerkortet hans ble tatt på stedet.

Morgentrafikken innover mot Ryen pleier å gå tett og treg. Verre ble den etter mandagens hendelse, noe som førte til at mange lenger bakover i køen nok også fikk det til å koke av utålmodighet.
Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere