*Nettavisen* Nyheter.

Gikk på biltak og «brann» i symaskin

  Foto: Illustrasjonsfoto

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Det er en del forskjellige meldinger som kommer inn til politiet i løpet av en helg.

Manglerud-politiet har blant mye annet notert følgende:

«Brann» i symaskin

NORDSTRAND: Torsdag kveld kom det melding om brann – i alle fall røykutvikling i en bolig i Breidablikkveien på Nordstrand. Det viste seg at «brannen» var begrenset til varmegang i en symaskin.

Nasket øl

RYEN: Torsdag kveld kom det henvendelse fra REMA 1000 på Ryen om atd e hadde tatt en mann for naskingen. 43-åringen hadde forsøkt å få med seg to 6-pakkler med øl. Han ble anmeldt.

Gikk på bil

SÆTER: Sent fredag kveld ble det meldt om skadeverk på en bil i Kittel Nielsens vei på Sæter. En gutt hadde gått på taket på en parkert bil. Deretter hadde han forsvunnet med trikken mot byen.

Den aktuelle banen ble stoppet ved Sjømannsskolen, og en 17 år gammel gutt pågrepet. Politiet forsøkte å få tak i både guttens foreldre og bileieren, men begge var mislykket. Gutten ble kjørt til Nationaltheatret slik at han kunne komme seg med trikk hjem til Bærum. Forholdet blir fulgt opp. Bilen fikk tydelige merker av turen på taket. Bileier ble varslet via en lapp under vinduspusseren.

Alle gode ting er tre ...

LAMBERTSETERVEIEN: Natt til lørdag stoppet politiet en bil i Radarveien på Lambertseter. Den 18 år gamle gutten kjørt en bil som ikke var hans. Han forsøkte å oppgi falsk personalia, men ble avslørt. Han hadde ikke gyldig førerkort, og ble anmeldt for det. Hertil ble han anmeldt for å ha oppgitt falsk personalia og dok.-falsk.

Hadde ikke førerkort

RYEN: Natt til lørdag ble en bil stoppet i Enebakkveien ved Ryen. Den 45 år gamle sjåføren fra Gran hadde ikke gyldig førerkort. Han fortalte at han hadde lånt bilen. Den ble hentet av Viking.

«Brann» i varmtvannsbereder

BEKKELAGET: Lørdag morgen gikk brannalarmen i en bolig i Solveien på Bekkelaget. Da politi og brannvesen kom til stedet, luktet det brent, men var ingen brann. Det viste seg å ha brent i en ledning til en varmtvannsbereder.

Veltet med MC

BØLER: Natt til søndag forsøkte politiet å stoppe en motorsykkel på General Ruges vei på Bøler. Føreren var tydeligvis ikke særlig interessert i å snakke med politiet, og forsøkte å kjøre fra dem. Det endte ganske raskt med en velt. Bakgrunnen for at den 41 år gamle sjåføren forsøkte å stikke, var at han ikke hadde gyldig førerkort. Han ble ikke synlig skadet, men kjørt til Legevakten for sjekk.

For fort på Abildsø

RYEN/ABILDSØ: En politipatrulje oppdaget natt til søndag en bil som kjørte alt for fort på Enebakkveien mellom Abildsø og Ryen. De fikk ikke målt farten. Men da bilen ble stoppet, viste det seg at føreren hadde med seg for mange (fire) passasjerer i baksetet. 18-åringen fikk et forenklet forelegg.

Varmegang i el-skap

SKULLERUD: Søndag morgen gikk brannalarmen i et industribygg i Olav Helsets vei på Skullerud. Det viste seg at det hadde vært varmegang i et elektrisk skap, og dette ga fra seg røyk. Det ble ingen skader ut over skapet.

Stjal smykker

DAL: En boligeier kom søndag formiddag hjem til huset sitt i Nordre Dals vei og oppdaget at det hadde vært innbrudd. Tyven hadde kommet seg inn gjennom et vindu i andre etasje og fått med seg smykker. Huset hadde vært tomt fra fredag.

Jaktet på sykkel

KARLSRUD: Tidlig mandag morgen forsøkte politiet å få stoppet en mann på sykkel på Karlsrud. Han ble etter hvert ved hjelp av hund stoppet. Det viste seg at sykkelen han brukte var meldt stjålet på Kongsvinger.

Politiet ble med mannen hjem til hans bopel i nærheten. Der var det to personer – og noe narkotika. Dermed ble tre personer pågrepet og kjørt arresten.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.