*Nettavisen* Nyheter.

Gikk på en smell

Akerselva røyk 1-6 i midtperioden mot tabelltoer Sveiva, og dermed var det slutt for innebandydamene fra Kringsjå.

Stovner: Dette var synd. Sveiva skal kanskje være et bedre lag enn oss, men de skal ikke slå oss med tre mål, sier Paolo Caroprese.
Sammen med damene sine kjemper treneren og Akerselva om en plass i sluttspillet i eliteserien. Etter helgens runde har de ett poeng til gode på hardeste utfordrer Tunet.
Men det så lyst ut for Akerselva etter de første tyve minuttene av lørdagens kamp i Stovnerhallen. Da ledet de nemlig 2-0 etter første periode.
Det var en perfekt periode for oss. Vi spilte akkurat sånn vi var blitt enige om defensivt, og så fikk vi kjørt overgangene våre, forteller Caroprese.
Storscorerne Ann Christin Gustavsson og Lina Collberg ordnet målene som skulle vise seg å bli dagens høydepunkt for Akerselva.

Møtte veggen

For midtperioden ble en skikkelig nedtur for Akerselva. Sveivas gode svenske kaptein, Evelina Westling, reduserte til 1-2 etter elleve sekunder av perioden.
Vi går på en smell tidlig, og så begynner Sveiva å spille litt annerledes. De lemper ballen på mål akkurat som i herreinnebandy, og da får vi trøbbel, sier Caroprese.
I løpet av tolv minutter har Sveiva snudd kampen til ledelse 5-2.
Ved de to siste scoringene er vi veldig uheldige med dommerne, mener Caroprese, som nylig tok over trenerjobben etter at Linda Kristiansen brått ga seg for å bli landslagstrener.
Uansett, så klarer ikke Akerselva å reise seg. De henger med resten av kampen, men var aldri i nærheten av å ta poeng.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.