Gå til sidens hovedinnhold

Gikk seg vill

En mann på 90 år gikk seg i går vill. Etter stor leteaksjon ble han funnet midt på natten. Les mer om nattens hendelser her.

Utdrag fra nattens politilogg:


GIKK SEG VILL: Kl. 2147 Fikk vi melding fra en i hjemmepleien om en mann som ikke var kommet hjem etter en tur ute. Han var over 90 år og hadde gått ut en tur ved 1600 tiden. Vi fikk signalement på ham og iverksatte leting i nærområdet og noen andre steder som kunne være aktuelle. Det ble mange politienheter som kjørte rundt i området og lette fra ca kl 2300. Det var meget dårlig vær, sludd og rundt 0 grader. Til slutt ble han funnet litt våt, men i ganske god form kl. 0440, ca 500 meter hjemmefra. Han ble kjørt hjem hvor det da var noen som kunne ta seg av ham.

UTESTENGT: Kl. 0105 Fikk vi melding fra en fortvilet mann som hadde blitt innelåst på en adresse i Calmeyers gate. Han var inne i en bakgård for å urinere, men mens dette pågikk ble porten låst med kjetting. Det kom en politipatrulje til stedet som kunne fortelle at dette var en byggeplass og at det var en åpen dør rett ved siden av porten. Så mannen kom seg ut var nok lettet på flere måter.

STJÅLET SYKKEL: Kl. 0131 kom en patrulje over en mann på sykkel i Svartdalsveien, mot Ryen. Mannen (18) ble stanset for sjekk - og på spørsmål hevdet han at sykkelen var kjøpt for 50 kroner. Mannen hevdet han hadde kjøpt den av en som sa han hadde stjålet sykkelen. Sykkelen ble meldt stjålet i 1997! Personen ble deretter kjørt i arresten.

INNBRUDD: Kl. 0146 Fikk vi melding fra en person som overnattet på eget arbeidssted om at det var innbrudd der. Melder var inne på et rom og torde ikke komme ut før politiet var der. Mente at innbruddstyven var inne mens han ringte. Patruljen fikk kontakt med melder som kunne beskrive gjerningsmannen. Etter spor i snø og personkunnskaper fra politiet kom man fram til en mistenkt. Etter en tid ble han pågrepet ved bopel, denne personen hadde samme klær som i beskrivelsen av gjerningsmannen. Han ble også gjenkjent av melder.

Reklame

Supertilbud: Nå kan du få gratis strøm til februar