RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gir alt i Norway Cup


Sigurd Glomstein (t.v.) ga alt i duellene i oppgjøret mot Fjellhamar.
Sigurd Glomstein (t.v.) ga alt i duellene i oppgjøret mot Fjellhamar.
Med knallhard innsats og saftige taklinger, skal Frigg lykkes i årets Norway Cup.

Ekeberg: Mandag startet cupeventyret for 11-årslaget med et jevnt og tøft oppgjør mot Hasle/Løren 2. Den kampen endte til slutt 2-2.

I neste kamp var det Fjellhamar som sto på motsatt banehalvdel, og laget fra Romerike vartet opp med mye godt spill. Frigg-gutta ga likevel Fjellhamar hard motstand, og med enorm innsatsvilje måtte virkelig romerikingene ta ut alt for å slå Frigg. Blant annet avverget Frigg flere store målsjanser med gode taklinger i eget felt.

Jeg har sagt fra at det er viktig å være på hugget inne i egen 5-meter, og gutta er virkelig gode på å ofre seg, gliser trener Petter Isøy.


Mange kamper

Frigg-laget er debutanter på Ekebergsletta, og selv om regnet plasket ned store perioder i dag koste 11-åringene seg på "sletta".

Nå ser laget frem til fortsettelsen på årets store høydepunkt. I I-klassen er det heller ikke noe sluttspill, så laget er garantert mange kamper.

Mandag spilte Frigg hele tre kamper totalt, og onsdag fortsetter cupmoroa med én kamp.

Fredag rundes Norway Cup av for Frigg. Da blir det to nye kamper.


Fra Nicaragua til Ekeberg

Frigg-spilleren Daniel Gonzales er ikke bare debutant i Norway Cup, men unggutten spiller faktisk også sin første turnering noensinne på norsk jord denne uken. 10-åringen har nylig flyttet til Norge fra Nicaragua, og har bare rukket å trene to ganger med sine nye lagkamerater før turneringen.

Det er fint å være med her. I forhold til fotballen i Nicaragua er det litt annerledes, for i Norge er det raskere og mer fysisk. Samtidig er det første gangen jeg spiller 7"er-fotball, forteller Daniel fra Majorstuen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere