RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gir bort gratis Bieber-tatoveringer

… men pågangen har latt vente på seg.

– Vi har ikke akkurat blitt rent ned av Bieber-fans, for å si det sånn, sier Dinson Purcell, daglig leder ved You Gotta Love it Tattoo Parlor.

Området utenfor Østbanehallen og Plata i retning Operaen er fylt av horder med Justin Bieber-fans - de aller fleste tenåringsjenter som følger superstjernens minste bevegelser.

LES OGSÅ: Fikk deng av Biebers livvakter

Tenåringshysteri

Også tatovør Dinsell har fått med seg hysteriet som preger sentrumsbildet. Derfor bestemte han seg for å gi eldre fans muligheten til å forevige popstjernen på kroppen, uten å måtte betale for det.

– Det er mange som liker å tatovere seg for gøy, og som regel er dette noe vi pleier å gjøre kun for nære venner. Det hender seg nemlig at de finner på å gjøre dumme ting, så i utgangspunktet tar vi ikke sjansen på å ”ødelegge” sivile, sier Purcell.

Idet dittOslo.no ringer daglig leder, er han i gang med å tatovere en halv unicorn- og Bieber –tattoo på en god venn.

Kun onsdag

Dette er imidlertid første gang at You Gotta Love it Tattoo Parlor tilbyr den vanlige Oslo-borger gratis tatovering, og tilbudet gjelder i utgangspunktet kun onsdag.

– Med mindre det plutselig skulle dukke opp mange som ønsker Bieber-tatovering, sier Purcell.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere