RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Martin Steinbakk og lagkameratene fikk det enkelt i lokaloppgjøret mot Grei i helga.
Martin Steinbakk og lagkameratene fikk det enkelt i lokaloppgjøret mot Grei i helga.

Gir ikke opp opprykket

Målløs er nødt til å vinne sine tre siste kamper for å vinne Østlandsserien i innebandy.

AMMERUD: – Vi har fortsatt muligheten til å rykke opp, og vi er i god form. Vi må bare vinne resten av kampene våre, så får vi se hva det ender med til slutt, sier spillende trener i Målløs, Niklas Brajic.

Målløs hadde få problemer med å beseire Grei i søndagens lokaloppgjør. Romsås-laget er dermed oppe i 17 seirer av 19 mulige denne sesongen, men dessverre for Målløs har serieleder Bækkelaget overbevist enda mer. Serielederen har vunnet alle sine 19 kamper, og er dermed den største favoritten til å sikre førsteplassen – som igjen gir rett til å spille om opprykk til eliteserien.

Toppkamp neste

Førstkommende lørdag kan opprykksstriden avgjøres, når Målløs reiser til Bækkelagshallen for å møte serielederen.

– Det er klart de er et godt lag når de har vunnet alle kampene de har spilt, men jeg tror vi kan slå dem, sier Brajic.

I sesongens første kamp mellom topplagene vant Bækkelaget 6-4. Hadde Målløs vunnet den kampen, hadde situasjonen vært helt annerledes. Groruddølene har også klart bedre målforskjell enn konkurrenten.

– De vant på innsats den kampen. Det var selvsagt kjedelig at vi tapte, men jeg tenker ikke for mye på den kampen. Vi må bare vinne mot Bækkelaget nå, og jeg føler vi er giftigere enn dem, sier Brajic.

Vinner Målløs toppoppgjøret, er fortsatt laget avhengig av at Bækkelaget taper én kamp til. Muligheten til groruddølene ligger i at serietreer Fredrikstad slår Bækkelaget hjemme – noe som helt klart kan skje.

Sterk stall

Mot Grei ble det elleve scoringer riktig vei, og bare tre baklengs. Defensivt har serietoeren vist framgang den siste tiden.

– Vi slapp inn mye i starten, men har holdt antall baklengs på et lavere nivå i det siste, sier Brajic.

Målløs fikk mange nye spillere før sesongen, og nå føler den spillende treneren at spillet begynner å sitte.

– Vi er blitt veldig samspilte i det siste. Det er også flott at vi har så mange gode spillere. Er det noen som ikke har dagen, har vi mange andre som kan stå fram, sier Niklas Brajic.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere