RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Abiel Tesfai, her utenfor jobben sin på Stress.
Abiel Tesfai, her utenfor jobben sin på Stress. Foto: Foto: Aon Raza Naqvi

Gir kjærlighet til utelivsbransjen

Abiel Tesfai ønsker nye talenter, mer kjærlighet i utelivet og bedre konserter. Med nytt selskap er målet å gi folket det de fortjener.

HAUKETO/SENTRUM: Abiel er oppvokst på Hauketo. Den 24 år gamle reklamestudenten ønsker å bringe innovasjon til utelivsbransjen som promotør og arrangør.

Med nye ideer, bookinger og fremtidsutsikter er det nye selskapet ”Fireworks” innstilt på å gi Oslo-folket fyrverkeri.

Fyrverkeri

Selskapet drives av han selv, Emir Brdakic og Sebastian Namløs. De arrangerer fester i byen og bestiller nasjonale, internasjonale og lokale artister for konserter i Oslo. Med åpen mentalitet, ønsker de å bygge på uteliv og den kreative bransjen.

– Vi ser etter samarbeid og talent. Vi er et selskap som tror på at en man alene ikke kan bygge et imperium, uttaler han.

Fireworks føler behovet for ungt blod som kan dirigere ting inn i en riktig retning.

– De med pengene til å gjøre store konserter er ofte litt eldre folk, vi vil inspirere utelivet med mer oppdatert peiling og anelse på de unges behov og lyst, forteller Abiel.

På bare to måneder har de booket artister som Tyga, Royce 5’9, Pete Rock, og Dj Premiere.

– Målet er å stige oppover og begynne å fylle Spektrum, ler han.

Agentur

– Det er ikke det eneste vi driver med, personlig vil jeg være som en kanal for unge talenter. Jeg ser mye talent, og det er som en lidenskap for meg å”pushe”, promotere og vise frem kreative mennesker som fortjener det, forteller Abiel Tesfai.

Han oppfordrer unge talenter å sjekke nettsiden www.fireworkspromo.no, og samtidig levere inn sitt arbeid.

– Vi er i en start-fase men starter med et godt utgangpunkt. Målet er å gjøre ting bedre for oss alle, derfor må vi bidra til hverandres forsøk for å gjøre det stort. Med den innstillingen er vi åpne for andre selskaper samtidig som nye artister. Det var som en smart person en gang sa ”årets innstilling går ut på å gi fortjent paradis til de som får ufortjent helvete, og motsatt". Vi trenger mer kjærlighet i denne bransjen, avslutter Abiel.

 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere