RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gir seg i Oppsal

Serieleder Oppsal tapte med hele 31-22 mot Fjellhammer i Lørenskoghallen lørdag. Et fortjent tap på en helsvart kveld for laget som også mister sin hovedtrener Djordje Teodorovic.

LØRENSKOG: Herrelaget til Oppsal som troner suverent på tabelltoppen i 2. divisjon, var ikke til å kjenne igjen mot Fjellhammer og leverte spill til langt under pari. At årets første tap skulle komme i Lørenskoghallen mot en ikke altfor sterk motstander, må bety at fokus og konsentrasjon ikke var helt på det sportslige plan.

Trenerskifte

Mannen som har ledet laget i seier etter seier, Djordje Teodorovic, forlater klubben til fordel for Nit/Hak og var med på sin siste kamp lørdag.
Jeg har ingen kommentarer til kampen, da får du spørre den nye treneren Rolf Iversen. Det eneste jeg kan si er at dette var min siste kamp som hovedtrener, sa en ordknapp Teodorovic.
Jeg ønsker ikke å si for mye om dette som har skjedd i klubben nå, men du kan godt si at oppsigelsen kom veldig brått på oss, sa lederen i håndballstyret Marvin Langås.

Total kollaps

Etter å ha ligget under med 18-12 til pause var det store forventninger til at Oppsal skulle klare å fosse fra Fjellhammer i den andre omgangen. Men, så ble ikke tilfellet. Oppsal brant den ene sjansen etter den andre og lakk som en sil i forsvaret. Gutta hadde null tro på egne ferdigheter og på det meste ledet Fjellhammer med 11 mål.
Sist jeg så laget før jul, virket de veldig stabile og gode. I dag kjente jeg dem ikke igjen. Kanskje det er noe frustrasjon i spillergruppa i forbindelse med trenerskiftet, ikke vet jeg, sa den kommende hovedtreneren Rolf Iversen, som fikk litt å tenke på mot den kommende kvalifiseringen til 1. divisjon.
Som lag var vi meget kollektivt dårlige mot et rutinert Fjellhammer-mannskap. Forsvaret var forferdelig og duellspillet likeså. Hjemmelaget hadde en suveren målvakt (Morten Halvorsen) som må ha hatt en redningsprosent på opp mot 60 og da vinner vi ikke kampen, sa Iversen som var enig med Nordstrands Blad i at dette var en total kollaps.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere