RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søndag kan kirkegjengerne igjen komme inn i Klemetsrud kirke. Nå er nemlig den innvendig oppussingen unnagjort.
Søndag kan kirkegjengerne igjen komme inn i Klemetsrud kirke. Nå er nemlig den innvendig oppussingen unnagjort.

Gjenåpning av kirken

Klemetsrud kirke har vært stengt fra før jul. Søndag er det gjenåpningsfeiring.

KLEMETSRUD: For noen år siden ble den gamle trekirken på Klemetsrud pusset opp utvendig. I fjor ble det klart at det også var satt av penger til innvending totalrenovering - og nå er arbeidene gjort. Søndagens gudstjeneste blir derfor en stor feiring.

21. september i fjor var det jubileums-gudstjeneste i kirken. Oppussingsarbeidene kunne vært påbegynt tidligere, men ble utsatt for å kunne gjennomføre jubileet.

Kirkegjengerne har hatt Mortensrud kirke og Bjørndal skole som alternativt gudstjenestested, men nå kan de altså komme "hjem" igjen.

Før påske kunne Nordstrands Blad fortelle om de store arbeidene som er gjort.

- Det er sjelden i vårt bispedømme at en kirke blir totalrenovert fra himling og ned til gulv, sier sogneprest Svein-Erik Skibrek. - Menigheten er takknemlig for de omfattende arbeidene som er utført, og vi gleder oss til gjenåpningen søndag 26. april.

Gudstjenesten søndag begynner som vanlig klokken 11. Etterpå er det kirkekaffe i menighetssalen som også har vært gjenstand for oppussing.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere