*Nettavisen* Nyheter.

Gjengmedlemmer tatt med maskinpistoler

Da politiet aksjonerte mot gjengmedlemmer fredag ble det blant annet beslaglagt to maskinpistoler i en leilighet i Gamlebyen.

GAMLEBYEN: Vi beslagla blant annet to maskinpistoler i Gamlebyen under aksjonen, bekrefter Kåre Stølen, stasjonssjef ved Grønland politistasjon.

Pågrepet

Politiet aksjonerte mot leiligheter over hele byen, blant annet mot leiligheten i Gamlebyen.
Vi fant til sammen fem skytevåpen i leilighetene, i tillegg til at vi beslagla betydelige pengesummer. Vi fant også noen mindre kvantum med narkotika, opplyser Stølen til Østkantavisa.
Tolv personer ble pågrepet, og en av dem er framstilt for varetektsfengsling. Stasjonssjefen er meget fornøyd med gjennomføringen.
Vi er svært fornøyd med aksjonen. Hovedmålet var å fjerne våpen fra gatene, noe beslagene bekrefter at var vellykket, sier han.

Flere aksjoner

Etter at flere personer ble skutt i gjengoppgjør i sommer intensiverte politiet i flere distrikter jakten på de kriminelle gjengene. I tillegg til at politiet stanser og ransaker gjengmedlemmer selv for små trafikkforseelser, gjennomføres det stadig aksjoner for å avdekke gjengenes kriminelle virksomhet i hovedstaden og distriktene rundt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.