*Nettavisen* Nyheter.

Gjennomtrente «City» slår alle

Grüner kjempet godt i 1. omgang, men etter etter hvilen var det bare ett lag på banen. Gjennomtrente Oslo City kjørte over hjemmelaget, og vant fortjent 6-2.

Furusetlaget Oslo City har trent mest og best, og leder 3. divisjon suverent. Fredag fikk fjorårets seriemester Grüner gjennomgå med 6-2.

Klikk på bildet for å forstørre.

Ousman Touray scoret to for Oslo City.

DÆLENGA: Nå har riktignok ikke Grüner det samme mannskapet som da de vant avdelingen i fjor, men Oslo City var ikke mindre imponerende for det.

Furusetlaget ble presset i starten av kampen, men det var «City»-spissen Ousman Touray som sørget for den første nettkjenninga etter en nådeløs kontring.
Grüner reiste seg imidlertid, og Harald Heggelund banket inn to goaler på to minutter. Det sto 2-1 til pause. Fortjent.

La om formasjonen

Men så fikk Oslo City nytte av den harde og gode treningen gjennom vinteren. Furusetgutta har trent fire ganger i uka, og er skikkelig gjennomtrente.
Grüner derimot kollapset etter pause.

Dessuten la vi om formasjonen til en rein 4-4-2. Dælenga var for kort til 4-1-4-1, og diamant på midten. Da fikk vi mer plass, og det veit gutta å utnytte, forklarer en av to trenere, Arild Magnus.

Ubeseiret

Med fem mål i 2. omgang, kan Oslo City bare cruise inn til sin femte, av fem mulige, seier i serien. Laget leder 3. divisjon Oslo avdeling 03 suverent. Bærum 2, et lag som ikke kan rykke opp, ligger på 2. plass hele åtte poeng bak «City».

Vi vil jo opp, og med denne pangstarten, er det bare å si det rett ut. Vi går for opprykk, sier Magnus. Klubben er bare fire år gammel, og har rykket opp fra 5. divisjon til 3. divisjon på den korte tiden. Dette er lagets andre sesong på landets fjerde beste nivå, og forhåpentligvis den siste.

Vi skal blomstre, avslutter Magnus fornøyd.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag