RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjerpen v. Nordstrand = BRÅK

Hver gang Nordstrand besøker Skienshallen er det duket for trøbbel.

Onsdagens opptrinn er ikke den første negative opplevelsen Nordstrand har hatt mot Gjerpen. De tre siste kampene i Skienshallen har ført til reaksjoner fra Nordstrands side.

22. januar 2006. Nordstrands supportere har tatt veien ned til Skien for å heie på laget sitt. Vel framme i Skienshallen får ikke supporterne sitte blant de øvrige tilskuerne på grunn av trommer og musikkinstrumenter som de har med.
Nordstrand-supporterne blir henvist til en del av tribunen langt bak banen.
Også i denne kampen reagerte Nordstrand på Gjerpens speakertjeneste, som ikke var nøytral. Speaker Tom Gulliksen var subjektiv og favoriserte hjemmelaget under kampen.

1. oktober 2006. Gjerpen har ført opp fire lagledere - som er det maksimalt tillatte - på dommerkortet. På tribunen kommuniserer femtemann Leif Gautestad på walkie-talkie med Tom Morten Svendsen, som sitter på benken til Gjerpen.
Gaustestad var også nede på benken under kampen, og ble da korrekt vist bort av dommerne, men fortsatte kommunikasjonen på walkie-talkie med Gjerpens lagledelse etterpå.
Nordstrand protesterte, og krevde å bli tilkjent seieren i en kamp de tapte 29-32.
Håndballforbundet tok ikke protesten til følge.

31. oktober 2007. Gjerpens speaker Tom Gulliksen går bort til Nordstrands trener Marinko Kurtovic rett etter kampslutt og sier hva han mener om laget.
- Du har blitt kjendis i løpet av et par dager, Gulliksen?
- Ja, men det er ikke frivillig. Det er ikke riktig slik det står i Aftenposten at jeg skjelte ut Nordstrands trener. Men jeg ble for partisk i sluttfasen av kampen og det er uprofesjonelt gjort av en speaker. Etter kampen sa jeg at jeg syntes at Nordstrand var et usportslig lag, men noen utskjelling var det ikke.
- Jeg vil ikke at noe skal være usant. Jeg har bedt om unnskyldning for det som skjedde, sier Gulliksen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere