RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjorde rent bord

Lørdag 4. juni var det igjen tid for den årlige Rola konkurransen i Asker. Vi stilte med full tropp, men siden vi nå er så "heldige" å ha det luksusproblemet at vi er for mange, fikk nå de som ikke fikk være med på alt i NM være med nå.
Først var det frittstående. Det var bare oss og Stavanger som var med, og da Stavanger kjørte kjempebra, ble vi litt nervøse. Vi kjørte greit, med noen små feil, men det holdt allikevel til seier! Så var det tid for trampett. Vi var litt engstelige og kunne ikke la være å tenke på NM (med mange fall). Men nå kjørte vi feilfritt med null fall, og dermed fikk vi vår andre førstepremie! Til slutt var det tumbling. Vi fulgte nøye med på hjemmefavoritten Asker, som kjørte bra, men vi kjørte helt perfekt! Og da vi fikk vite at vi hadde vunnet her også, ble vi helt i hundre! Vi var så glade at vi nesten ikke kunne stå stille under premieutdelingen, vi hadde jo vunnet hele konkurransen!
Aina Colban

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere