RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Disse medarbeiderne skal hjelpe deg. Bak fra venstre: Svein Olav Stalheim, Bente Frantzen, Merethe Bloch-Hoell, Margaret Wangari Njambi, Gunhild Ettestøl.
Disse medarbeiderne skal hjelpe deg. Bak fra venstre: Svein Olav Stalheim, Bente Frantzen, Merethe Bloch-Hoell, Margaret Wangari Njambi, Gunhild Ettestøl. Foto: FOTO: Gunnar Grøsland

Gjør det enklere for deg!

Kirketorget i Oslo skal ta i mot henvendelser om dåp og bryllup fra alle byens 350.000 kirkemedlemmer i Oslo. Og nå blir det enklere for deg.

GRØNLAND: I Kristiansand, Stavanger og andre byer, har man laget ulike typer servicetorg, der kirkemedlemmene kan ringe inn når de skal ha dåp, eller forhøre seg om mulige datoer for bryllup. Erfaringene har vært positive. Nå er det Oslos tur.

Hele arbeidsdagen

– En vesentlig fordel er at kirketorget gjør kirken tilgjengelig gjennom hele arbeidsdagen. Åpningstiden er normalt fra 8 til 15.30. I mange menigheter har det vært vanskelig å komme gjennom på telefon, selv i den vanlige åpningstidene mellom klokken 10 og 14, sier kommunikasjonsleder Gunnar Grøsland.

– En annen fordel er at de ansatte som jobber på Kirketorget blir tryggere på oppgavene, siden de jobber med de samme oppgaven over lengre tid. Muligheten for å lage felles praksis og gode rutiner vil også være med å gi de som ønsker å døpe et barn et godt møte med kirken, sier Grøsland.

Blir enda proffere

Siden 7-8 personer nå skal registrere for alle menighetene i Oslo settes nye krav til de andre ansatte. Alt i alt skjer det en profesjonalisering av våre tjenester i arbeidet med det nye kirketorget.

– Denne ordningen utelukker ikke at de som ønsker det kan henvende seg direkte i sin menighet, sier Grøsland.

Del på Facebook

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere