RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjør din bolig bedre på Vallhall

Fra fredag 12. til søndag 14. september arrangerer Norges største boligmessearrangør stor messe i Vallhall Arena.

Mer enn 130 utstillere med sine beste folk for å gi de besøkende god service og ofte svært gode messetilbud.

Det forventes mellom 10000 og 12000 besøkende.

Opptatt av hjemmet

Norge er verdensmestere i vedlikehold og oppussing, faktisk brukte vi hele 80 milliarder i 2007 (ifølge tall fra Sparebankforeningen). Renteøkninger gjør at folk begrenser de største satsningene, men de fortsetter med vedlikehold og oppussing.

Nordmenn flest er svært stolte og opptatte av sine hjem og det er ikke merkelig. Vi tilbringer faktisk hele 90 % av vår tid innendørs med hjem og arbeid, noe som er naturlig med våre værforhold.

Råd, inspirasjon og tilbud

På messen gis publikum en enestående mulighet til å kunne sammenligne produkter og tjenester for til slutt å kunne velge det som passer den enkeltes behov best.

Mange innovative, praktiske, miljøvennlige og energisparende produkter fra utstillere, som kommer stiller med sine beste fagfolk, for å presentere og selge sine produkter og tjenester. På messen finner en det meste av de små og store puslebrikkene som gjør din bolig bedre.

Huseiernes Landsforbund er til stede med sine samarbeidspartnere og en vil også finne Enova SF som informerer om energiøkonomisering.

Se også de nyeste trender innen farge og interiør hos Informasjonskontoret for Farge og Interiør (IFI).

Hva vi kan forvente:

- For første gang i Europa.
For første gang i Europa kan man på standen til Krosby Møbler se de aller siste nyhetene fra den danske møbelprodusenten Skovby Møbler. Her kan nevnes stereobenk med innebygd remote(fjernkontroll) mottager, slik at elektronisk utstyr kan holdes skjult - dine egne fjernkontroller benyttes. I tillegg kan man se innovative møbeldesign løsninger.

- Norsk verdensrekord i vedfyring.
William Jansen i Varmepipa as har utviklet en kombinert pipe og ovn løsning som har oppnådd det høyeste resultatet i verden når det gjelder virkningsgrad hele 93 %.

- Mange miljøvennlige og energiøkonomiserende produkter.
Du kan nå montere en etterbrenner i din gamle vedovn, noe som øker varmeeffekten med 5 15 % og tester har vist at svevestøvutslippet senkes med 75%. Utviklet ved Norsk Naturvitenskapelig Universitet ( NTNU) i Trondheim. Ifølge Statens Forurensingstilsyn og internasjonale rapporter kan utslippet av svevestøv fra ovner og peiser være helseskadelig. Montering av etterbrenner gis offentlig støtte og er enkelt og montere. På messen presenteres dette av Odin Vedlikehold.


Barnas bygge og lekeland.
Det er ikke bare de voksne som skal trives på messen , og vi har derfor et eget aktivitetstilbud for barna. Hoppehus, snekkerverksted, tegnekonkurranse, ballongbretting m.m. er noe av tilbudet for den yngre garde.

Konkurranser.
Årets store boligmessekonkurranse - Vinn Din Bolig Bedre gir besøkende mulighet til å vinne kr. 250.000,- til oppussing av hjemmet.

Det blir også arrangert konkurranser hos flere av våre utstillere.

Gratis magasin til alle besøkende.
Alle besøkende for vårt Gjør Din Bolig Bedre magasin.

Messeavisen på nett.
Messeavisen blir i tillegg til en distribusjon i postkasser på over 100 000 (opplag 120.000) lagt ut lesbar på www.boligmesse.no

Åpningstider.
Fredag: kl. 12.00 20.00 / Lørdag Søndag: kl. 11.00 18.00

Parkering.
Det er publikumsparkering ved Vallhall Arena og på Valle Hovin skøytebane.

Priser:
Voksne kr. 120,- / Honnør og studenter kr. 60,- / Barn under 16 år gratis.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere