RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjør et bruktkupp!


Fra bruktmarkedet på Årvoll. FOTO: Arkiv
Fra bruktmarkedet på Årvoll. FOTO: Arkiv
Søndag har du sjansen til å gjøre et realt høstkupp om du tar turen til Årvoll gård.

ÅRVOLL: Eller kanskje du kunne tenke deg å tjene noen kroner som kremmer?

Tøm kjeller´n

For 150 kroner kan nemlig hvem som helst leie seg et salgsbord denne dagen.

– Vi ønsker å skape et marked med litt historisk sus. Det beste med et slikt arrangement er at det faktisk selges ting folk vil ha. Man gidder jo ikke å kjøpe noe som er ødelagt, mener arrangør Edith Bø.

Vareutvalget er mildt sagt variert.

– Her har de solgt alt fra sofaer til gammeldagse tråbiler. Det finnes ingen grenser for hva folk er interessert i å kjøpe, er Ediths erfaring. Hun driver til daglig Drengestua hvor det selges tekstiler av ymse slag.

– Det er ofte slik at eldre mennesker har et ønske om å kvitte seg med gamle ting fra boden eller kjeller"n. Den yngre garde synes på sin side dette er veldig spennende ting, og da tar det ikke lang tid før antikvitetene skifter eier, fortsetter hun.

For hele familien

I tillegg til kjøp og salg av brukte skatter kan man også få seg en kakebit og en kaffekopp. Ungene kan se på dyra som holder til ved gården.

– Ungene pleier å kose seg her. Mange åpner sin egen bod og selger gamle leker og sportsutstyr de ikke bruker lenger. Dessuten får de jo grunnleggende opplæring i pruting, avslutter Edith.

Arrangementet varer fra 12-16.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere