RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glad for ny trafikkanalyse i Bølerlia


SPENT: Kaja Gjedebo håper en ny trafikkanalyse vil gi et riktigere bilde av trafikksituasjonen i Bølerlia.
SPENT: Kaja Gjedebo håper en ny trafikkanalyse vil gi et riktigere bilde av trafikksituasjonen i Bølerlia. Foto: ARKIVFOTO: NINA SCHYBERG OLSEN
– Det er utmattende at saken skal gå en ny runde, men jeg er veldig glad for at man ser på trafikksikkerheten igjen, sier Kaja Gjedebo i aksjonsgruppen mot ny butikk i Bølerlia 73 b.

BØLER: – Jeg skulle ønske politikerne var litt modigere og avfeide butikken, men skjønner jo at de har en saksgang å forholde seg til. For oss som bruker personlige ressurser på dette oppleves det imidlertid som utmattelsestaktikk at utbygger kan trenere i det uendelige. Jeg synes politikerne må bestemme seg for om de vil ha butikk eller ikke, sier Gjedebo.

LES OGSÅ:

Tilbake til start i Bølerlia

Ja eller nei til ny butikk i Bølerlia?

Glad for trafikkanalyse - skeptisk til nye forslag

Hun er likevel glad for at man skal se helhetlig på trafikksituasjonen. Butikkmotstanderne har lenge påpekt at trafikkanalysen i saken er feil.

– Det er positivt med en ny trafikkanalyse, men jeg skulle helst ønske at de kunne gjøre som bydelsutvalget og se at stedet ikke er egnet for butikk, sier Gjedebo.

– Innkjøringen til parkeringshuset er problematisk, og du kan ikke fjerne all gateparkeringen i Bølerlia. Det er knapt nok plass til boligtrafikken i dag, sier Gjedebo.

– Jeg kan ikke se for meg hvilke tiltak som kan forbedre situasjonen, annet enn ekstreme tiltak som å utvide veien, sier Gjedebo.

Hun er skeptisk til de nye forslagene fra utbygger.

– Det lukter jo veldig sukring av forslaget, sier hun.

– Jeg skulle ønske det var noe vi trengte, vi har jo fotballbaner og flerbrukshall på Bøler. Det måtte i så fall være en skatepark, men det som trengs mest er bygningsmasse og nye klasserom, sier Gjedebo.

– Her har politikerne en fantastisk mulighet til å erverve eiendom som kan løse mye av skoleproblemene, sier Gjedebo.

Hun er også skeptisk til forslaget om varelevering kun før klokken syv om morgenen.

– Dette er noe som tar tid, og det er snakk om mye mer enn én lastebil som skal levere varer. Det skal lesses av og på, og noen skal ta imot. Det er mye logistikk, og jeg tror ikke man rekker det før barna skal på skolen, sier Gjedebo.

LES FLERE SAKER OM BØLER HER

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere