RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glade gamle gubber

Latteren satt løst da Asbjørn Wangerud og de andre deltakerne i Gretne gamle gubber møttes for å mimre før premieren.

Røa: Røa-mannen Asbjørn Wangerud er en av syv godt voksne menn som hver torsdag prøver seg på ungdomslivet i serien Gretne gamle gubber på TVNorge. Men det var slett ingen gretten gjeng som møttes til smugtitt på serien i forrige uke.
Det er et godt og snilt program, hvor ingen skal drites ut. Vi er et bra team, og det tror jeg er alfa og omega. Vi har faktisk laget en syklubb, så nå møtes vi en gang i måneden, og hver gang har vi noe nytt å prate om, sier Asbjørn.
De får nok enda mer å snakke om nå som de blir tv-stjerner. Da klipp fra serien ble vist for delakerne og pressen på premieredagen, vekslet Asbjørn og de andre mellom hjertelig latter og flaue blikk på storskjermen. Deltakerne var nemlig gjennom en rekke uvante aktiviteter i løpet av innspillingsperioden.
Det var en stor opplevelse å plutselig skulle klatre i trær. Alle taklet dette bra, sier Abjørn.
66-åringen fikk både prøve seg på å lage ulike typer espresso, oppleve kulturhuset Hausmania og besøke mange steder øst i byen han aldri hadde vært før.
En ting jeg aldri trodde jeg skulle gjøre noen gang, var å synge karaoke for det norske sumobrytingslandslaget, sier Asbjørn med et smil.
Han understreker at det har vært mange positive opplevelser underveis.
Vi har opplevd masse og truffet masse oppegående ungdom, sier Asbjørn Wangerud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere