RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glade Grønlands-dager


GRATISKONSERT: Envy rapper fra 13.30 lørdag, etterfulgt av Kaveh.
GRATISKONSERT: Envy rapper fra 13.30 lørdag, etterfulgt av Kaveh. Foto: FOTO: JONAS MEEK STRIMMAN
Fram til 18. juni skal det være ekstra hyggelig å besøke Grønlands Torg. Lørdag er den store dagen, med gratis rappekonsert med Envy og Kaveh, og mye gøy for kidsa.

GRØNLAND: – I dag er det gode tilbud i butikkene og rebuser for barn, sier senterleder Stine Landgraff Torvaldsen, og frister med premier som billetter til Tusenfryd og VIF-kamper.

Del på Facebook

– Lørdag har vi et ordentlig variert og spennende program som jeg tror vil friste mange, fortsetter hun, og krysser samtidig fingrene for sol.

– Det er så hyggelig å vise fram hvor fint det kan være her på Grønland, sier Torvaldsen.

Lørdag kan barna møte Dora Utforskeren mellom klokken 11.00 og 16.00, og alle som vil får ansiktsmaling. Klokken 12.00 blir det moteoppvisning med modeller fra hele Oslo som selv har plukket ut klærne de viser fra butikkene i senteret. Elever fra Adam & Eva-skolen står for stylingen.

Rundt 13.30 går rapduoen Envy på scenen. Gutta har suksess om dagen, og i sommer står de på scenen både på Hove, Slottsfjellfestivalen og Øyafestivalen. 17 år gamle Kaveh fra Grünerløkka skal også vise hva han er god for.

– Jeg håper skikkelig mange unge benytter anledningen til å se disse flotte artistene helt gratis. Glade Dager på Grønland har vært arrangert i mange år, og i år hadde vi lyst til å kline til med noe for ungdommen. Så da ble det rappkonsert.

Senterlederen smiler bredt.

– Jeg gleder meg skikkelig selv, både til konsert og til å se glade mennesker i alle aldre i den flotte gågata vår, avslutter hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere