RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glade markensdager


Mille Marie Seland er glad i å male. Liker de sterke fargene best, som blå. rød, gult. Og som alle andre er hun tydelig inspirert av det strålende sommerværet.
Mille Marie Seland er glad i å male. Liker de sterke fargene best, som blå. rød, gult. Og som alle andre er hun tydelig inspirert av det strålende sommerværet.
Fullspekket program både inne og ute da Linderud Senter inviterte til mart'n.

LINDERUD: Tropevarmen hadde nok jaget mange til nærmeste vanndam, men utover dagen ble det ganske livat på Linderud Senter også.

Markensboder

Mens Lokalavisen hadde teltet ved inngangen, så hadde markedsbodene fått sin egen nye gate på oversiden av parkeringsplassen.

Her var det både krimskrams å få kjøpt, lærdom å hente.

- Du må være journalist, sikkert stresset i varmen og i behov av litt avspenning, lyder det da den utsendte prøver å finne arnestedet for barnekunsten.

Forsiktige forsikringer om at tilstanden var aldeles fortreffelig, hjalp lite, og halvt avkledd ble journalistens velferd tatt hånd om av den egyptiske trollmann og massør Ahmed Abd El Khalek Hussein Elsayed.

Under seansen hadde det like ved siden av blitt skap et lite kunstverk.

- Jeg er glad i å male og ikke minst i sterke farger, sier Mille Marie Seland og legger på litt blått på maleriet.

Innomhus

Etter at de lokale danserne fra Veitvet hadde gjort unna sine forestillinger på scenen i den nye underetasjen, var det duket for dagens stjerne.

- Om æ ska beskriv mæ sjøl, ler Julie Dahle Aagård og klemmer til:

- Galskapen råde! Æ e jo ei ganske så fargerik jenta, da sjø.

Den blide artisten har godt tid før sin minikonsert på senteret, og har fått skikkelig bakkekontakt med den yngre garde. Som på sin side er kjempefornøyde med å kunne ta på og snakke med en stjerne.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere