RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gladjazz i Nordstrand kirke - Fredag 4. mars

Et sikkert vårtegn er gladjazz-konsert med Magnolia Jazzband i Nordstrand kirke i regi av Nordstrand Lions. Tirsdag ligger det an til full kirke og god stemning.

Visst merker vi at våren nærmer seg og gladjazz-toner kan få vårfølelsen til å spre seg i hele kroppen dersom du kommer på konserten i Nordstrand kirke tirsdag 8. mars, lover Nordstrand Lions. Tradisjonen tro inviterer Lionsklubben til konsert med Magnolia jazzband. Ansvarlig for arrangementet, Odd Solheim, bebuder en jazzaften med fullt trøkk og stemning i taket.

Jazzkafé

Fjorårets konsert var en stor suksess, og stemningen var som den skulle være. I fjor introduserte Odd Solheim en overraskelse til publikum, Christine Thune. Hun skal synge noen nummer sammen med Magnolia i år også. Christine Thune er født på Nordstrand og bor nå på Bekkelaget. Solheim kan fortelle at opplegget blir det samme i år som i fjor: Først den "formelle" konserten i kirken og deretter en jazz-kafé i Menighetssenteret. Billetten gjelder begge deler.

Veldedig formål

Konserten begynner klokken 19. Billetter fås kjøpt i Menighetssenteret på konsertdagen fra klokken 17.30 og ved inngangen til kirken. I tillegg er det i år mulig å reservere pr. telefon (924 47 017, 928 29 713 eller 482 44 881). Bestilte billetter må hentes og betales innen kl. 18 i Menighetssenteret. Odd Solheim venter fullt hus, og anbefaler folk å være ute i god tid. Dørene til kirken åpner en halv time før konserten starter (dvs. fra kl. 18.30).
Inntektene fra årets konsert går i sin helhet til gjenoppbyggingsprosjekter etter flomkatastrofen i Sørøst-Asia. Frem til nå har Lionsklubbene i Norge bidratt med over 3,3 millioner kroner til nødhjelp og gjenoppbyggingsprosjekter etter tsunami-katastrofen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere