*Nettavisen* Nyheter.

Gladjazz i Nordstrand kirke - Fredag 4. mars

Et sikkert vårtegn er gladjazz-konsert med Magnolia Jazzband i Nordstrand kirke i regi av Nordstrand Lions. Tirsdag ligger det an til full kirke og god stemning.

Visst merker vi at våren nærmer seg og gladjazz-toner kan få vårfølelsen til å spre seg i hele kroppen dersom du kommer på konserten i Nordstrand kirke tirsdag 8. mars, lover Nordstrand Lions. Tradisjonen tro inviterer Lionsklubben til konsert med Magnolia jazzband. Ansvarlig for arrangementet, Odd Solheim, bebuder en jazzaften med fullt trøkk og stemning i taket.

Jazzkafé

Fjorårets konsert var en stor suksess, og stemningen var som den skulle være. I fjor introduserte Odd Solheim en overraskelse til publikum, Christine Thune. Hun skal synge noen nummer sammen med Magnolia i år også. Christine Thune er født på Nordstrand og bor nå på Bekkelaget. Solheim kan fortelle at opplegget blir det samme i år som i fjor: Først den "formelle" konserten i kirken og deretter en jazz-kafé i Menighetssenteret. Billetten gjelder begge deler.

Veldedig formål

Konserten begynner klokken 19. Billetter fås kjøpt i Menighetssenteret på konsertdagen fra klokken 17.30 og ved inngangen til kirken. I tillegg er det i år mulig å reservere pr. telefon (924 47 017, 928 29 713 eller 482 44 881). Bestilte billetter må hentes og betales innen kl. 18 i Menighetssenteret. Odd Solheim venter fullt hus, og anbefaler folk å være ute i god tid. Dørene til kirken åpner en halv time før konserten starter (dvs. fra kl. 18.30).
Inntektene fra årets konsert går i sin helhet til gjenoppbyggingsprosjekter etter flomkatastrofen i Sørøst-Asia. Frem til nå har Lionsklubbene i Norge bidratt med over 3,3 millioner kroner til nødhjelp og gjenoppbyggingsprosjekter etter tsunami-katastrofen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.