RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gladjazz under kastanjene

Bygdøy allé fikk virkelig vist seg. Folk myldret i gatene, butikkene hadde mye besøk og garden fikk vist seg så duskene føyk.

BYGDØY ALLÉ: Dette er hyggelig, så vil jeg jo se garden, forteller en fornøyd Torger Ødegaard, på jakt etter resten av familien da Lokalavisen treffer på ham på lørdag. Han håper at Bygdøy allé vil ha flere hyggedager i året.

Jazz, garden og tilbud

Gladjazzdagen skapte liv i den kjente gaten og flere hadde tatt turen. Trekkplasteret, nemlig garden, slo an.

Jeg er veldig fornøyd! Og været er fantastisk, sier Lise Ones, fra Bygdøy allé Handel og Miljø. Hun hadde stått opp for å titte ut av vinduet for siste gang klokken tre natt til lørdag.

Da regnet det ikke, så da kunne jeg sove, forteller hun lattermildt og legger til at det er veldig morsomt å se så mye mennesker når det er første gangen hun er med på å arrangere Gladjazzdagen. Men hun forteller at temperamentet også har kommet frem.

Noen naboer i Bygdøy allé sto og demonstrerte mot at Bunnpris skal komme hit. De ville ikke flytte seg fra gaten og jeg måtte jage de vekk. Jeg snakket også med politiet om situasjonen. De flyttet seg etter hvert, men jeg synes det er dårlig oppførsel av beboere i gaten å gjøre dette på en dag som denne, sier Ones.

Likevel lar hun ikke situasjonen gå inn på seg, for smilet sitter på plass og hun koser seg.


Fremad marsj

Garden startet klokken tolv og begynte sin vandring oppover Bygdøy allé men mange mennesker på slep. At dette var et høydepunkt var det ingen tvil om. De oppmøtte klappet og jublet og lo. Kameraer klikket i et kjør og barna så på med store øyne. Som lovet var det tilbud på gaten og som Ones ønsket, gaten fikk vist seg frem fra sin beste side.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere