RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glamour og glede på Abildsørevyen

Dans, sang og sketsjer - ispedd en god dose glamour og revyglede var det som møtte publikum da teppet gikk opp for årets Abidlsørevy.

Abildsø: Ungdommene i 8. til 10. klasse på Abildsø skole har siden vinterferien har ligget i hardtrening før årets årets revy ved navn "Blanda drops". På premièren i sist uke var salen stappende full av forventningsfulle foreldre, søsken og besteforeldre. De sist ankomne måtte ta til takke med ståplasser gjennom det drøyt to timer lange programmet.

Dans og sang

Revyen er et musikkprosjekt der elever i på ungdomsskoletrinnet på deltar bak og på scenen.

Både jenter og gutter utfoldet seg med dans. To jentegrupper fremførte etnisk dans, mens en guttegruppe viste sprek breakdance. Andre hadde valgt seg sang, og temperaturen var høy da bandet Crispy Cream entret scenen i andre akt. Det vakte både smil og høylytt beundring blant publikum da Didrik og hans flinke dansejenter klemte til med "Mambo no. 5", sangen som var en hit i 1999. Her oste det av danse- og sangglede.

Ekte vare

Hele salen satt krumbøyd da NRK-kjendisen Odd Karsten Tveit, eller i hvert fall en god kopi, forvillet seg til Østensjøvannet, hvor der ble det etter store forviklinger ble fattet mistanke om fugleinfluensa. Og så må vil ikke glemme Kongen. For også Hans majestet Kongen holdt en liten tale til publikum om Abildsørevyen, som han hadde hørt så mye flott om. Mange, unge revytalenter fikk vist seg fram på scenen, men det aller kjekkeste var å se den oppriktige spillegleden blant ungdommene på Abildsø. Vi gleder oss allerede til neste års revy.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere