RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glatt i svingene

Helgens kraftige snøfall har gjort veibanene sleipe og glatte. For Liv Ragnhild Teig endte turen i en lyktestolpe da bilen mistet festet.

Mortensrud: Teig kom i går ettermiddag kjørende fra E6 nedover Mortensrudveien på vei hjem til Nordstrand. I en av de siste svingene mistet hun veigrepet med sin lille Toyota Yaris. I et forsøk å å få kontroll over bilen igjen har hun mest sannsynlig svingt litt kraftig på rattet. Dermed endte ferden med fronten rett inn i en lyktestolpe og autovernet.

Ingen skitur

Den planlagte skituren på Sofiemyr måtte Teig derfor se langt etter. Bilen kunne ikke kjøres videre og nordstrandskvinnen fikk beskjed om at det var tre kvarters ventetid på tauebil.

Jeg skulle bare hjem for å hente noen støvler for så å dra ut på ski, men så langt kom jeg ikke, smiler Teig på tross av uhellet.

Teig hadde kjørt helt fra Indre Østfold søndag ettermiddag, og bare en kilometer hjemmefra stoppet turen.

Men det er hyggelig at vinteren endelig kom. Jeg er jo glad for det, men hadde ikke akkurat regnet med dette da, smiler Teig mens hun venter på tauebilen.

Rolig helg

Til tross for helgens snøfall har det vært rolig på veiene i vårt distrikt. Mange må nok derimot ta fatt på jobben med å grave ut bilen fra tunge og høye brøytekanter etter at brøytemannskapet har vært ute.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere