RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gleder seg til å møte VM-stjernen Stine Bredal Oftedal


VM-PROFIL: Stabæk-spiller Stine Bredal Oftedal (20) spiller nå mot verdenseliten i Brasil. 30. desember venter BSK i Oslo Spektrum.
VM-PROFIL: Stabæk-spiller Stine Bredal Oftedal (20) spiller nå mot verdenseliten i Brasil. 30. desember venter BSK i Oslo Spektrum. Foto: Foto: Solfrid Therese Nordbakk
Håndballjuniorene til Bækkelaget ser fram til å møte VM-profil og Stabæk-spiller Stine Bredal Oftedal (20) i NM-finalen.

BEKKELAGET: Stine Bredal Oftedal spiller nå håndball-VM i Brasil, og fredag var 20-åringen fra Nittedal med å sikre Norge gruppeseieren.Men om to og en halv uke er det NM-finalene i Oslo Spektrum som gjelder for den kvikke bakspilleren.

Stabæks seniorer møter Larvik, mens juniorjentene møter Bækkelaget.

Nordstrands Blad vet at Bredal Oftedal selv ønsker å spille juniorfinalen mot BSK, selv om storheten Larvik står for tur i Oslos storstue bare timer senere.

– Veldig solid

BSK-trener Henrik Wilhelmsen gleder seg til duellene mot landslagspilleren i romjulen.

– Klart det blir gøy! Stine (Bredal Oftedal) er en veldig solid spiller. For jentene blir det selvfølgelig ekstra morsomt å møte en VM-spiller, sier suksesstreneren, og fortsetter:

– Men det største for oss er at vi er i NM-finalen i Spektrum. At vi er der, er en enorm prestasjon! Det er det som er vårt fokus.

– Men et Stabæk med Stine Bredal Oftedal på laget, er en farlig NM-motstander.

– Hvis Stine spiller, vil hun selvfølgelig være den beste spilleren på laget. Men Stabæk har mange gode spillere med U-landslagserfaring.

– Vi kan ikke bare fokusere på at vi skal ut og stoppe Bredal Oftedal. Så enkelt er det ikke. Vi fokuserer på at vi skal møte et lag med gode spillere i alle posisjoner, sier en krystallklar Wilhelmsen til Nordstrands Blad.

Har en plan

Bækkelagets juniorjenter kvalifiserte seg til NM-finalen etter onsdagens 33-27-seier over Nordstrand på bortebane.

– Hva blir nøkkelen mot Stabæk 30. desember?

– Det blir helt avgjørende at vi kommer oss hjem i eget forsvar, for Stabæk er hurtige. Vi må unngå tekniske feil framme og etablere forsvaret raskt. Hvis ikke, blir det tungt i Spektrum.

– Dere taklet presset bedre enn NIF i semifinalen. Hvordan jobber du med jentene fram mot finalen?

I forkant av semifinalen jobbet vi mye med å ufarliggjøre hele situasjonen. Tenker man konsekvenser, blir man defensiv. Dette kommer også til å være fokuset fram mot Stabæk-kampen. Planen er også at laget skal besøke Spektrum 21. desember. Det er viktig at vi blir kjent med forholdene, sier BSK-trener Henrik Wilhelmsen.

I guttenes juniorfinale spiller Bækkelaget mot Bodø.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere