RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Kristoffer Tømmerbakke (t.v.) og Erik Mortvedt holdt sin første konsert på Norway Cups kulturscene i 2004. Til helgen vender "Erik & Kriss" tilbake. Ved siden av VG-lista-showet på Rådhusplassen er Norway Cup-åpningen det aller største. Det er noe helt spesielt, sier Erik Mortvedt til Nordstrands Blad.
Kristoffer Tømmerbakke (t.v.) og Erik Mortvedt holdt sin første konsert på Norway Cups kulturscene i 2004. Til helgen vender "Erik & Kriss" tilbake. Ved siden av VG-lista-showet på Rådhusplassen er Norway Cup-åpningen det aller største. Det er noe helt spesielt, sier Erik Mortvedt til Nordstrands Blad.

Gleder seg til åpningsshowet

«Erik & Kriss» og en rekke andre artister kaster glans over Ekebergsletta under åpningsshowet lørdag.

EKEBERG: Det blir dritkult, og vi gleder oss allerede. Ved siden av VG-lista-showet på Rådhusplassen er Norway Cup-åpningen det aller største. Det er noe helt spesielt, sier den ene halvdelen i «Erik og Kriss», Erik Mortvedt, til Nordstrands Blad.

Duoen sto på scenen også i fjor og da fikk de æren av å avslutte hele showet.

Det kan vel ikke bli bedre enn det. Helt topp! Vi håper på like god stemning i år, fortsetter artisten.

Hard jobbing

Hvilke forventninger har dere til åpningsshowet?

Ryktene sier at sceneproduksjonen i år er mye bedre enn hva den har vært tidligere. Forventningene er derfor skyhøye, og vi håper at folk liker det vi kommer med. Vi regner med at det som alltid vil komme masse folk.

«Erik & Kriss» holdt mellom 100 og 110 konserter i 2007. I år holder de 130 show over hele landet. De er for tiden ute med sitt andre album, og spilles hyppig både på TV og i radio. Erik Mortvedt forteller at suksessen ikke har kommet gratis.

For oss er dette en lidenskap, vi har vel aldri tenkt på annet enn musikk. Det er nok få i Norge som jobber så hardt og intensivt som oss.

Det er faktisk helt ekstremt, men det er moro, forteller artisten, som nylig spilte på Hovefestivalen.

Gode minner

Hiphop-duoen holdt sin første konsert på Norway Cups kulturscene i 2004. Deretter gikk det slag i slag for guttene fra Hosle men debutkonserten glemmer de aldri.

Vi var så nervøse, og vi holdt faktisk på å avlyse hele greia. Det var krise, men når vi ser tilbake var det et viktig steg for oss. Vi ble på mange måter skikkelig artister etter den konserten, sier Erik Mortvedt.

Har du noen minner som spiller i Norway Cup?

Jeg har alltid spilt for Hosle, men det var et år Nesøya trengte spillere. Jeg ble faktisk lånt ut for å spille Norway Cup. Fantastisk! Jeg er fortsatt kompis med mange av lagkameratene fra Norway Cup, forteller hiphop-artisten til Nordstrands Blad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere