RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Klare: Marie Sundfør Tømmerbakke (venstre), Caroline Smith og Kristine Breistøl drar til EM i Nederland i dag. NIFs Tina Magnus (høyre) er hjemmeværende reserve.
Klare: Marie Sundfør Tømmerbakke (venstre), Caroline Smith og Kristine Breistøl drar til EM i Nederland i dag. NIFs Tina Magnus (høyre) er hjemmeværende reserve. Foto: Foto: Paul Fekjær

Gleder seg til EM

BSKs Kristine Breistøl (17) er klar for sitt første internasjonale mesterskap, og hun får med seg Oppsals Marie Sundfør Tømmerbakke og NIFs Caroline Smith til håndball-EM.

Ørebro,Sverige: – Jeg gleder meg, det blir spennende, sier Kristine.

Stortalentet slo gjennom i Bækkelagets gule og blå drakt forrige sesong, har hun har tatt vare på sjansen hun fikk på juniorlandslaget.

Nylig var jentene med i Åpent Skandinavisk mesterskap i Ørebro i Sverige, og det endte med resultatene Sverige (27-29), Finland (37-16) og Danmark (21-33).

Småskader

Kristine har slitt litt med en vond ankel i det siste, men er helt klar når jentene setter kursen for Arnhem i Nederland i dag (mandag).

– Vi møter Nederland, Ukraina og Østerrike. Det blir sikkert tøft, sier 17-åringen.

I fjor sommer vant det norske laget sølv i junior-VM på Den Dominikanske Republikk etter å ha tapt for Sverige i finalen.

Da var ikke Kristine med, men det var Oppsals Marie Sundfør Tømmerbakke og NIFs Caroline Smith - som også er med denne gangen.

NIFs Hedda Tollefsrud og Tina Magnus er hjemmeværende reserver.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere