Gå til sidens hovedinnhold

Gleder seg til julemarkedet

I morgen klokken 10.00 åpner dørene til Røa Kunstforenings jule- marked i Samfunnshus Vest. Denne gangen med hele 26 utstillere.

Røa: - Vi er stolte av det vi har å vise frem i år, og stolte av nivået i kunstforeningen. Nå håper vi på fulle hus under årets julemarked, smiler Ellen A. Jensen og Netten Grav.

Kreativt

Jensen har spesialisert jeg på akvareller, men har i tillegg med seg noen små akrylbilder til markedet. Grav på sin side rosemaler både fat, stoler, kopper, bunadsesker og annet og har med seg et utvalg av disse.
- Det er helt klart noe med at de minste tingene går først, det har vi sett år etter år. Egentlig synes begge vi to at det er deilig å utfolde seg på litt større flater men vi har altså funnet ut at det lønner seg å begrense dette noe, sier Grav.

Den spede begynnelse

Kunstforeningen startet med stort engasjement og mye aktivitet i 1974/75 og hadde første utstilling i Samfunnshus Vest allerede september i 1975. Det var begynnelsen til å skape et yrende kunstmiljø i distriktet.
- Vi er blitt en veldig allsidig og spennende gruppe med mange kreative mennesker. Julemarkedet er en årlig tradisjon og et av stedene vi får vist frem det vi driver med til daglig. Tilbakemeldingene vi får er alltid hyggelige, og jeg tror folk setter pris på et slikt marked i begynnelsen av julehandelen, sier Grav.

Fra perler til tre

På julemarkedet denne gangen vil det blir et stort utvalg av smykker, strikk, keramikk, tredreiing, malerier, foto og lappeteknikk. Kaféen vil i tillegg holdes åpen, slik at folk kan få noe godt i magen mellom slagene.
- Her er det bare å ta med venner, familie og bekjente på tur. Alle vil forhåpentligvis finne noe de liker, sier damene muntert.
I morgen fra klokken 10.00-17.00 og lørdag 10.00-16.00.

Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar