RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glemmer aldri NM-festen


Gaute Jensen (25), Fillip-André Baarøy (20) og resten av Oldenborg var ikke i nærheten av VIF, men etter NM-kampen på Frogner stadion var 4.-divisjonsgjengen stolt likevel.
Gaute Jensen (25), Fillip-André Baarøy (20) og resten av Oldenborg var ikke i nærheten av VIF, men etter NM-kampen på Frogner stadion var 4.-divisjonsgjengen stolt likevel. Foto: Alle foto: Anders Halvorsen
1700 elleville tilskuere, et heltent Tippeliga-lag og 12 baklengsmål. NM-kampen mot Vålerenga ble en rå opplevelse for Oldenborg-gjengen.

FROGNER: – Dette var en utrolig morsom kamp å spille. Jeg koste meg faktisk i 90 minutter, sier Oldenborgs sisteskanse, Fillip-André Baarøy.

20-åringen måtte pelle hele tolv baller ut av nettet i NM-kampen mot Tippeliga-giganten Vålerenga på Frogner stadion.

Men Baarøy fra Bergen hadde ingen grunn til å deppe.

Les også: VIF-Koné fryktet karrieren var over

Stor nivåforskjell

Oldenborg-keeperen, som reddet Harmeet Singhs straffespark etter bare to minutters spill, leverte en pangkamp mellom stengene.

– Jeg slapp inn veldig mange, men føler likevel jeg ikke kunne gjort noe annerledes. Jeg må si meg fornøyd, smiler Fillip-André.

Les også: Holmlia matchet Stabæk

Oldenborg, som ble stiftet av studenter på Menighetsfakultetet i 1999, var aldri i nærheten av å true Vålerenga på sin egen hjemmebane.

Forskjellen på 4. divisjon og Tippeligaen er rett og slett for stor, og Martin Andresens menn gjorde som de ville i 90 minutter.

Herlige scener

Men millionsjappa fra Valle Hovin klarte ikke å forhindre Gaute Jensen i å legge på til 1–10 for Oldenborg syv minutter før slutt.

Og hvilken hyllest 25-åringen fikk av de 500 Oldenborg-supporterne bak det ene målet.

Les også: Korsvoll tapte 0-6 mot FFK

– Det er det aller største jeg har vært med på som fotballspiller. Jeg gikk helt bananas, og det gjorde supporterne også, ler Gaute.

– Opplevelse for livet

Oldenborgs to største profiler i NM-kampen mot VIF, forteller at det var helt spesielt å spille foran over 1700 tilskuere og kjempe mot fotballproffer ute på matta.

– Denne kampen kommer vi aldri til å glemme, sier Fillip-André Baarøy og Gaute Jensen.

Trener Håvard Wiik er helt enig.

– Dette var en opplevelse for livet, sier han.

Etter NM-kampen spanderte Oldenborg pizza på Tippeliga-motstander VIF i kantina på Frogner stadion.

Etter et 1-12-tap, vitner den gavmildheten virkelig om klasse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere