*Nettavisen* Nyheter.

Glenn Arne Hansen blir keepertrener i Lyn

Glenn Arne Hansen spilte cupfinale for Follo FK så sent som i høst. Nå skal han utvikle keeperne i Lyn. Foto: FOTO: ØSTLANDETS BLAD

I november spilte han cupfinale for Follo. Nå blir Glenn Arne Hansen keepertrener i Lyn.

OSLO: Cupfinalen ble Glenn Arne Hansens siste kamp for Follo. Nå skal han utvikle fremtidige toppkeepere i Lyn Fotball, ifølge lynfotball.no. Hansen ser fram til å jobbe med unge keepere.

– Fokuset vil ligge på keepertekniske ferdigheter. Jeg ønsker å heve grunnteknikken til keeperne i klubben da dette er første steg for å kunne jobbe mot målet om å skape toppkeepere, sier han til lynfotball.no.

Keeperakadaemi

Ifølge nettstedet vil Glenn Arne Hansen jobbe med et ukentlig keeperakademi i klubben. I tillegg vil alle trenere i klubben få skolering som gjør dem bedre rustet til å følge opp keeperne.

Lyn Fotball sportslige leder, Ola Erik Frantzen, mener ansettelsen kan være med på å gjøre Lyn til ledende i Oslo på keeperutvikling.

– Keeperen og keeperutvikling har vi jobbet lenge med å finne en god løsning på. Med Glenn Arne har vi funnet personen vi har lett etter, sier Frantzen til lynfotball.no.

Skal ikke spille

I tillegg til å jobbe med keepere i klubben, skal Glenn Arne Hansen også ha andre oppgaver. Han er ansatt i full stilling.

Han vil imidlertid ikke vokte buret for Lyns a-lag i 4. divisjon. Ifølge oblad.no skal Glenn Arne Hansen nemlig spille for nyopprykkede Nesodden i 2. divisjon.

Hansen vil imidlertid være en ressurs for a-laget og junior interkretslaget til Lyn som keepertrener, bekrefter lynfotball.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag