RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glenn Arne Hansen blir keepertrener i Lyn


Glenn Arne Hansen spilte cupfinale for Follo FK så sent som i høst. Nå skal han utvikle keeperne i Lyn.
Glenn Arne Hansen spilte cupfinale for Follo FK så sent som i høst. Nå skal han utvikle keeperne i Lyn. Foto: FOTO: ØSTLANDETS BLAD
I november spilte han cupfinale for Follo. Nå blir Glenn Arne Hansen keepertrener i Lyn.

OSLO: Cupfinalen ble Glenn Arne Hansens siste kamp for Follo. Nå skal han utvikle fremtidige toppkeepere i Lyn Fotball, ifølge lynfotball.no. Hansen ser fram til å jobbe med unge keepere.

– Fokuset vil ligge på keepertekniske ferdigheter. Jeg ønsker å heve grunnteknikken til keeperne i klubben da dette er første steg for å kunne jobbe mot målet om å skape toppkeepere, sier han til lynfotball.no.

Keeperakadaemi

Ifølge nettstedet vil Glenn Arne Hansen jobbe med et ukentlig keeperakademi i klubben. I tillegg vil alle trenere i klubben få skolering som gjør dem bedre rustet til å følge opp keeperne.

Lyn Fotball sportslige leder, Ola Erik Frantzen, mener ansettelsen kan være med på å gjøre Lyn til ledende i Oslo på keeperutvikling.

– Keeperen og keeperutvikling har vi jobbet lenge med å finne en god løsning på. Med Glenn Arne har vi funnet personen vi har lett etter, sier Frantzen til lynfotball.no.

Skal ikke spille

I tillegg til å jobbe med keepere i klubben, skal Glenn Arne Hansen også ha andre oppgaver. Han er ansatt i full stilling.

Han vil imidlertid ikke vokte buret for Lyns a-lag i 4. divisjon. Ifølge oblad.no skal Glenn Arne Hansen nemlig spille for nyopprykkede Nesodden i 2. divisjon.

Hansen vil imidlertid være en ressurs for a-laget og junior interkretslaget til Lyn som keepertrener, bekrefter lynfotball.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere