RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Glimrende debut

Den kanadiske nyervervelsen, Regan Kelly, landet på norsk jord lørdag kveld døgnvill og uten egne køller. Det stoppet ikke den storvokste backen i å herje med Furuset i søndagens lokaloppgjør.

Jordal: Det var godt å være tilbake på isen, sier kanadieren ti Østkantavisa.
Regan Kelly forteller at han ikke har stått på skøyter på en måned, men mot gjestene fra Groruddalen oste han likevel av selvtillit og trygghet. Kanadieren landet på Gardermoen lørdag kveld, og han er glad for å være på plass i hovedstaden.
Gutta og ledelsen har tatt meg imot på en veldig bra måte, og det er jeg glad for. Jeg gleder meg til fortsettelsen, forteller Kelly.

Tre assist

Regan Kelly ble hentet inn for å erstatte Anders Myrvold, som er ute med kraniebrudd. Kanadieren ble draftet av NHL-klubben Philadelphia Flyers i 2000, og det er liten tvil om at han vil bidra positivt i VIF-drakta. Tre målgivende pasninger og tillit i både over- og undertallsspill var fasiten i debuten.
Jeg syntes det gikk bra i dag. Vi var gode alle sammen, men jeg er fortsatt et stykke unna toppformen, sier Regan Kelly.
Amerikaneren Brian Gornick spilte sin tredje kamp for Vålerenga mot Furuset, og det ser ut til at den tunge forwarden også har ting på gang. Med sine tre scoringer ga han kritikerne svar på tiltale.

Godt angrepsspill

Det har tatt litt tid å venne seg til den europeiske isflaten. I forrige kamp mot TIK bommet jeg på alt, men i dag løsnet det endelig, reflekterer en lettet Brian Gornick.
VIF-trener Espen Knutsen var også godt fornøyd med de nye forsterkningene.
De kommer til å bli viktige for oss, og i dag spilte begge bra, sier han.
Furuset fikk et tøft gjensyn med Jordal Amfi, og de var aldri i nærheten av storebror. Etter maktdemonstrasjonen var Knutsen mest fornøyd med det kvikke angrepsspillet.
I dag var vi gode, og Furuset var aldri i nærheten. Før kampen tok vi en skikkelig prat der vi bestemte oss for å gi alt, avslutter han til Østkantavisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere