*Nettavisen* Nyheter.

Glitrende Frigg-tre

 

I går fikk jeg beskjeden jeg har drømt om i flere år. 98-årgangen, som starter med 11-fotball i år, er meldt på i 1. divisjon. I det akademiske Friggland der det er viktigere å delta enn å vinne, melder vi som regel på lagene i 2. eller 3. divisjon. Pappen til podene våre (eller er det foreldrenes?) er nemlig så skjør at den går i oppløsning hvis de taper en kamp.

Mannen bak dette kvantespranget heter selvfølgelig David Brocken. Gentlemannen fra Belgia jobber målbevisst mot de årgangene som skal starte med 11-fotball. 98-årgangen kan fort bli den samme for Frigg som dagens Barcelona med Xavi, Iniesta og alle de andre jevngamle stjernene. Fra nå av er det kun 1. divisjonsfotball som gjelder for våre beste årgangslag.

I motsatt ende av Frigg-treet stiller vi nå med to juniorlag for første gang siden Per Pettersen grodde sin første bart på overleppa. Juniorlaget holder også en så høy kvalitet at A-laget i år har tatt opp to jr-spillere i stallen. Å produsere egne talenter er helt avgjørende for å lykkes når du er en gammel adelsklubb, og ikke en kjøpeklubb med ubegrenset tilgang på skitne skipsrederpenger.

Selve julestjerna på Friggtreet er A-laget under ledelse av Magnus Aadland. De to første treningkampene er begge vunnet på overbevisende vis, og alle som har vært på kampene går bare og venter på at samhandlingen sitter og at festfotballen blomstrer. Vi har beholdt alle klassespillerne fra i fjor og supplerer med noen nye konfektbiter.

Aj.aj,aj, så bra 2011 skal bli!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.