Glitter og glamour

Paris Hilton, Wayne Rooney og Michael Jackson var blant celebritetene som fant veien til kjendisfesten på Rustad fredag.

RUSTAD: Med Kaptein Sabeltann på høyttalerne, rød løper, kanapeer og «champagne» var det ingenting å si på feststemningen på Rustad skole.

SE BILDEGALLERI! Kjendisfest på Rustad

– Det var morsomt å gå ned den røde løperen og at vi fikk drinker, sier Hedda og Christine som var utkledd som Miley Cyrus og Hannah Montana.

007 og Michael Jackson

Kjendisene måtte tålmodig vente på den røde løperen mens akkrediteringen ble sjekket nøye av dørvaktene Tommy Hauger og Daniel Hovdsveen.

Inne i lokalet var det mulig å posere foran fotoveggen og det gjorde blant annet James Bond (Benjamin), Michael Jackson (Mathias) og Philip, Joachim og Matias som henholdsvis Rooney, Giggs og Rooney.

– Michael Jackson er idolet mitt, sier Mathias som gjorde noen av de heftigste poseringene for fotografene mens blitslyset regnet.

På scenen var det mulighet for å spille Singstar og i gymsalen var det en stjernespekket fotballkamp. Daniel Hovdsveen og Frank Asante fremførte også Jaa9 og OnklPs kjente låt, Kjendisparty til stor jubel fra kjendisene.

Lekne voksne

Aktivitetsskolen (tidligere kalt SFO) har fast fest en gang i måneden og da er det full fart og god stemning blant de 150 elevene.

– Vi pleier å ha party her en gang i måneden og har hatt både indianerparty og pysjparty før. Denne gangen ble det kjendisparty. Ungene er veldig opptatt av å danse, synge og kle seg ut. Det er store stjerne i små format, forteller baseleder Ester Lill Rasch.

– Vi er en gjeng med lekne voksne som ikke tar oss selv så høytidelig, legger hun til om personalet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.