Gå til sidens hovedinnhold

Gnistrende feiring

I helgen feiret Steinerskolen på Nordstrand ti-års jubileum så gnistene føyk.

Nordstrand: Lørdag 17. november stimlet forventningsfulle foreldre sammen i aulaen på Steinerskolen på Nordstrand. Da var det klart for elevoppvisning i anledning ti-årsjubileet, der elever fra andre til tiende klasse underholdt med blant annet eurytmisk dans, sang, skuespill og diktopplesning.

På scenen ser små gutter og jenter nysgjerrig ut på publikum i håp om å oppdage kjente fjes, og det vinkes til mammaer og pappaer.

Gledet seg

Elevene har øvd siden høstferien. Det ser virkelig ut til at de koser seg på scenen i dag, og de har gledet seg veldig i forkant, forteller Pertti Mehtonen, klasselærer for 8. trinn og dagens konferansier.

I en hel uke har skolen feiret seg selv og lanternefest, foredrag med Cato Schjødt og bløtkakespising har vært blant noen av aktivitetene. Etter elevopptredenen på skolen var det tid for gjøglere, grilling, lirekassespill og smiing tvers over veien.

Det var veldig morsomt å opptre og jeg var bare bitte litt nervøs, forteller femteklassingen Selina Jessing Halvorsen.

Edvin Lonicken i sjette klasse synes også det var stas å stå på scenen.

Det var ekstra spennende siden det var så masse mennesker i salen, forteller han mens han står i kø og venter på å få smi.

Og etter at barna hadde stått i fokus hele dagen, var det foreldrenes tur på kvelden. Da var det nemlig foreldrefest til langt ut i de små timer.

Reklame

Shoppingfesten fortsetter - Sjekk søndagens Black Weekend-salg