RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

God dugnadsånd = ny hinderløype


Med en god dæsj dugnadsånd er den nye hinderløypa i skogen ved Vestliberget barnhage nå klar til bruk.
Med en god dæsj dugnadsånd er den nye hinderløypa i skogen ved Vestliberget barnhage nå klar til bruk.
Ny og spennende hinderløype skal danne ny samlingsplass på Vestli.

VESTLIPå Vestli har lokale krefter gått sammen som en del av Groruddalsatsingen, i det de kaller en Gla'dugnad, for å snekre sammen en aktivitetsløype for barna i området. I to dager har vaktmestre fra borettslagene, ansatte i kultur- og miljøadministrasjonen og ansatte i Vestliberget barnehaget jobbet på spreng i skogen like utenfor barnehagen.

Reidunn Myster Beier fra plan- og utviklingsavdelingen i bydel Stovner håper hinderløypa blir en attraktiv møteplass.

- Dette er et populært turområde, så vi har lagt aktivitetsløypa utenfor stiene, og vi har prøvd å ikke ta noe av skogen. Vi har lagt det i terrenget, fordi det er viktig å ta vare på naturen, og vi bruker naturelementene i løypa, sier Beier.

Løypa vil blant annet bestå av ei hengebru og et klatrenett i tillegg til utskjæringer av dyr i tre som vil bli plassert rundt om i løypa.

Nærme barnehagen

Pedleder i Vestliberget barnehage, Patrick Åsrud, mener løypa er et kjempetilbud for barna, både når de er i barnehagen, og på fritiden.

- Vi kommer nok til å bruke mye tid her ute med barna. At det er så nærme barnehagen gjør det enda enklere å benytte seg av det dersom vi for eksempel har noen syke barn, eller få barn på ettermiddagen og lignende, sier Åsrud.

God dugnadsånd

Beier hevder det ikke er så lett å drive dugnad i disse dager, og hun gir all honnør til de som jobber med hinderløypa.

- Dugnadsånden lever, og alle som jobber er kjempepositive og flinke folk, sier Beier, som har god tro på at hinderløypa kommer til å bli en suksess.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere