God innsats av groruddølene i BSK-sprinten

Oskar Svartedal fra HSIL ga alt i BSK-sprinten.

Oskar Svartedal fra HSIL ga alt i BSK-sprinten.

Flere lokale enn Karianne Moe hevdet seg i BSK-sprinten. Klubbkameraten Eskild Skåttun gikk også inn til en pallplass i rennet.

EKEBERG: Bare én løper ble for sterk for løperen fra Høybråten og Stovner, nemlig Njårds Gaute Nordby.

I 16-årsklassen var Nordby i en egen klasse. Først slo han Eskild i semifinalen, før han også banket ham i finalen bare kort tid senere. Andreplass kunne uansett Eskild si seg godt fornøyd med.

Beskjedne i finalen

Det var høyt nivå i det tradisjonsrike rennet, og selv om flere groruddøler gikk så det suste, måtte de fleste som var i finalen finne seg i at det ikke ble pallplass denne gangen.

I G11-klassen kom Eirik Sørgård Andreassen fra andreplass i sitt semifinaleheat, men Lillomarka-løperen maktet ikke å nå opp da det gjaldt som mest. Det bl femteplass i finalen, der Hemings Ole Jakob Warlo trakk det lengste strået.

HSILs Noah Skåttun kom også fra andreplass i sitt semifinaleheat, men også han fikk merke at det ble tøffere å hevde seg i finalen. Det ble andreplass også på Noah. Vinner i G13-klassen var Njårds Erik Bøe.

Fulgte hverandre

I G14-klassen hadde Høybråten og Stovner to håp i finalen. Torgeir Moe og Mathias Blårud gikk begge videre fra det samme semifinaleheatet, der Mathias ble nummer to og Torgeir delte tredjeplassen. Dermed ble det syv mann i finaleheatet.

Ingen av de lokale maktet å kjempe helt framme i finalen, men Torgeirs sjetteplass og Mathias" syvendeplass var uansett godkjent.

Best av de 14 år gamle gutta var Stian Elverhøi fra Nes på Romerike.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Sport

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag