*Nettavisen* Nyheter.

God jul og godt nyttår

2008 har vært et turbulent år. Krisen i finansmarkedene har sendt oss ut i et usikkert økonomisk uføre. Det eneste vi vet sikkert om 2009, er at mange kommer til å miste jobben. Hvor mange er det ingen som vet, men det er ingen som tror annet enn at 2009 vil bli en solid økonomisk utforbakke.

I 2008 har vi i Lokalavisen Groruddalen som tidligere satt søkelyset på de mange ildsjelene som virker i våre bydeler. Kulturlivet blomstrer som aldri før, og både innen bredde- og eliteidretten har det vært et stort år for groruddølene. Det er nok å nevne planene om å legge Norges nye nasjonalanlegg i fotball til Groruddalen. Moa og Fredheim Holm og andre groruddøler har vært i begivenhetens sentrum på selve fotballbanen. Granittrock har lagt nok en suksess bak seg.

Nå ber vi igjen om forslag på kandidater som i 2008 har gjort en ekstra innsats for Groruddalen, og du som beboer kan nå nominere din kandidat til Årets navn i Groruddalen. Vi venter spent på forslagene, før vi plukker ut de fire nominerte som kan stemmes på etter jul. Som oftest er ildsjelene av den mer beskjedne sorten, men det viser seg at omgivelsene legger merke til den innsatsen som legges ned. Fellesnevneren for alle som nomineres er at de gjør en innsats utenom det vanlige i eller for Groruddalen - enten hele eller deler av Groruddalen.

Nå er det opp til deg som leser å gi ditt syn på hvem som fortjener å bli nominert til årets navn i Groruddalen. Det er ikke lett, for det er mange verdige kandidater som hver for seg har gjort seg fortjent til et ekstra bidrag i sin innsats for andre. Uansett utfall av nomineringen håper vi at vårt fokus på ekstra innsats for Groruddalen har vært med på å synliggjøre litt av den fantastiske innsatsen som gjøres rundt om i vårt lokalmiljø. Og vi vet at de mange som står på for andre vil fortsette med det i 2009, uavhengig av om de er den heldige som får prisen "Årets navn i Groruddalen" .

Etter uker med stress, jag og mas for mange nå er julen endelig her. Vi kan endelig nyte noen stille dager sammen med våre nærmeste. Lokalavisen Groruddalen ønsker alle våre lesere en god og fredelig jul, og at vi kommer oss gjennom 2009 også.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.