RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

God kveld, Nordstrand!


Mest sannsynlig vil Venke Knutson komme i Dorthe Skappels "God kveld, Norge" neste lørdag. Sist fredag var hun på opptak på Nordstrand videregående skole.
Mest sannsynlig vil Venke Knutson komme i Dorthe Skappels "God kveld, Norge" neste lørdag. Sist fredag var hun på opptak på Nordstrand videregående skole.
De som lørdag om en drøy uke benker seg ved TV-skjermen og stiller inn på TV 2, vil litt utpå kvelden kunne se "God kveld, Nordstrand!"

Nordstrand: For to av aktørene i programmet i God kveld, Norge! har adresse i Nordstrand bydel - nemlig programleder Dorthe Skappel og Venke Knutson. Og ikke nok med det; opptak med Venke Knutson som skal ledsage et intervju, ble gjort på Nordstrand videregående skole sist fredag.

Vi ble forespurt om skolen vår kunne ta imot Venke Knutson, og om hun kunne ha konsert hos oss, forteller Claus Dahm som er lærer på skolen.

Og det sa vi selvfølgelig ja til selv om det kom brått på oss. Dette kan jo bli kjempe-PR for oss.

Venke Knutson har selv vært lærer før hun ofret seg helt for musikk og sang. Bryn skole var hennes siste undervisningssted.

Det er i forbindelse kultur i skolen dette programinnslaget lages. Og det passer jo perfekt for oss som legger mye kultur inn i undervisningen, sier Dahm.

På rett sted

Og det var ingen tvil om at Venke Knutson kom til rett sted både for å underholde og være på en skole som har fostret mange gode i underholdningsbransjen.

En fullsatt gymsal tok imot henne, og ingen tvil om at her hadde hun mange fans. Utstyrt med plakater og under stadig febrilsk klapping og huiing kjørte de henne frem sang for sang, og da hun endelig slapp, og kamerafolkene hadde opptak nok, ble hun ønsket hjertelig velkommen tilbake.

Ikke så umulig for nå er også jeg Nordstrand-beboer, kunne hun fortelle.

Hos TV2 får Nordstrands Blad opplyst at de ikke fikk plass til Venke Knutson i førstkommende lørdags program, men at hun temmelig sikkert er klar for neste - altså lørdag 23. februar om ikke enda mer aktuelt stoff gjør forskyvninger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere