Gå til sidens hovedinnhold

God sommer!

Dagens papirutgave av Ullern Avis Akersposten er den siste du holder i på noen uker. Nå tar vi sommerferie frem til torsdag 16. august. Men vi skal oppdatere vår nettside akersposten.no gjennom sommeren, slik at dere lesere likevel skal få et innblikk i hva som rører seg i nærmiljøet også i løpet av sommerukene.
Men før vi tar sommerferie vil vi takke for alle gode tips og innspill som har kommet til redaksjonen det siste året. Uten dere lesere hadde vi ikke kunnet lage Ullern Avis Akersposten. Dere sørger for at vi lettere kan ta lokalmiljøet på pulsen og skrive om det dere er opptatt av.
Vi vet at dere er opptatt av nærmiljøet og at dere setter krav til oss som lokalavis. Det er vi glade for, og vi vil gjøre vårt beste for at dere også etter sommeren vil få en minst like god lokalavis.
Etter sommeren vil årets kommunevalg utvilsomt prege spaltene i Ullern Avis Akersposten. Vi skal sørge for at dere er oppdatert på hvem som stiller til valg i bydelene når dere går til valgurnene mandag 10. september. Dere skal få vite hvilke saker lokalpolitikerne er opptatt av, og hva de lover å utrette i ditt nærmiljø. Etter valget skal vi som din lokalavis sørge for at valgløftene ikke skal gå i glemmeboken.
Vi skal selvfølgelig også følge opp sakene som har preget avisen de siste månedene, som blant annet Kolsåsbanen, Markagrensen, eplehageutbygging, eldreomsorg, Frognerseterlinjen, =Oslo-saken, Bestumkilen, VM i 2011 og sikre skoleveier.
Mange av dere er snart på vei til deres eget private sommerparadis, være seg ved sjøen, på fjellet, på landet eller i utlandet, mens andre belager seg på å tilbringe sommeren hjemme i bydel Nordre Aker. Vi håper dere alle finner den gode feriefølelsen, og ønsker dere en riktig god sommer.

Reklame

Husker du disse to idiotene?