Gå til sidens hovedinnhold

God sommer!

Dagens papirutgave av Nordre Aker Budstikke er den siste du holder i på noen uker. Nå tar vi sommerferie frem til torsdag 16. august. Men vi skal oppdatere vår nettside gjennom sommeren, slik at dere lesere likevel skal få et innblikk i hva som rører seg i bydelen også i løpet av sommerukene.
Men før vi tar sommerferie vil vi takke for alle gode tips og innspill som har kommet til redaksjonen det siste året. Uten dere lesere hadde vi ikke kunnet lage Nordre Aker Budstikke. Dere sørger for at vi lettere kan ta lokalmiljøet på pulsen og skrive om det dere er opptatt av. Leserundersøkelser viser at folk i Nordre Aker bydel er blant beboerne i Oslo som er mest opptatt av lokalmiljøet og lokalavisen sin. Det er vi glade for, og vi vil gjøre vårt beste for at dere også etter sommeren vil få en minst like god lokalavis.
Etter sommeren vil årets kommunevalg utvilsomt prege spaltene i Nordre Aker Budstikke. Vi skal sørge for at dere er oppdatert på hvem som stiller til valg i bydelen før dere går til valgurnene mandag 10. september. Dere skal få vite hvilke saker lokalpolitikerne er opptatt av, og hva de lover å utrette i ditt nærmiljø. Etter valget skal vi som din lokalavis sørge for at valgløftene ikke skal gå i glemmeboken.
Vi skal selvfølgelig også følge opp sakene som har preget avisen de siste månedene: Sykkelvei i Maridalen, rehabilitering av skolene, utbygging av Ullevål Stadion, barnehage i Skar leir, oppgradering av Voldsløkka, sikre skoleveier, barnehagekøer og eplehageutbygging.
Mange av dere er snart på vei til deres eget private sommerparadis, være seg ved sjøen, på fjellet, på landet eller i utlandet, mens andre belager seg på å tilbringe sommeren hjemme i bydel Nordre Aker. Vi håper dere alle finner den gode feriefølelsen, og ønsker dere en riktig god sommer.

Reklame

Verdens smarteste ladekabel til mobil er norsk