*Nettavisen* Nyheter.

Gode forslag

Nordre Aker Budstikke har vært med Naturvernforbundet Oslo Nord på en rundtur i bydelen vår. Bakgrunnen var at Naturvernforbundet ville vise at bydelen har flere, store og aktuelle tomter som egner seg til barnehageutbygging. Naturvernforbundet er lei av å komme for sent inn i prosessen vedrørende ulike prosjekter, slik at muligheten til å påvirke er minimal. De vil ha et ord med i laget før utbyggere får tak i bydelens mest attraktive eiendommer.
På rundturen viste Naturvernforbundet fram flere tomter de mener bør reguleres til barnehageformål. Dette er gode innspill i en tid da fokus på utbygging av barnehageplasser er større enn noen gang. At ikke alle forslagene av ulike grunner kan la seg realisere, er en annen sak. Nordre Aker Budstikke deler uansett Naturvernforbundets oppfordring om at kommunens og bydelens politikere bør ta en nærmere titt på disse eiendommene.
Vi er særlig positive til forslaget om et flerbrukshus som kan benyttes som barnehage på dagtid og som klubb- og foreningslokaler på kveldstid. Hvilken tomt som egner seg best er ikke vi de rette til å avgjøre i denne omgang, men ideen er god og kan komme store deler av bydelens befolkning til gode.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.