RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gode råd er ikke dyre

De er mange og de finnes i Lise Galaasens nye bok. Forfatteren bosatt på Lindeberg gir småbarnsforeldre tips som gjør hverdagen lettere.

Lindeberg: I boka «Småbarnshjelpen» har hun samlet kunnskap på de områdene du er opptatt av når du har små barn. Praktiske tips, utprøvd av andre og som hjelper deg til en litt lettere hverdag.

Eksperttips

Ekspertene som forfatteren har hentet mange av sine tips fra er kort og god andre foreldre som har eller har hatt småbarn i huset.
- Det spesielle med denne boka er at tipsene er utprøvd og at de fungerer. Det betyr ikke at alle nødvendigvis fungerer for alle, sier Lise Galaasen.
Hun legger til at sist i boka er det en stor medisinsk del. Denne er for sikkerhets skyld kvalitetssikret av lege.

Lettere hverdag

Dette er en bok for de med unger fra 0 - 10 år og viser tydelig at gode råd er ikke nødvendigvis dyre, de er mange!
- Jeg har forsøkt å legge vekt på praktiske og konkrete tips man sjelden finner i andre bøker, f.eks. hvilken type husarbeid barn i ulike aldere kan hjelpe til med (delt inn etter alder), tips om hva du kan putte i adventskalenderen, råd om når barnet kan gå i barnehagen igjen etter å ha vært syk, forteller en engasjert forfatter.

Ta kontakt

Boka har en e-postadresse som forfatteren ønsker at leserne skal bruke.
- Jeg tar gjerne mot tips og erfaringer fra andre småbarnsforeldre. Dette å bruke i et eventuelt nytt opplag eller en ny bok, sier Lise Galaasen.
Forfatteren er ellers på trappene med enda en ny bok. Også den rettet inn mot småbarnsforeldre og deres hverdag.
- I april kommer boka Mat for barn. Den har jeg skrevet sammen med faglærer i ernæring Margit Vea. En kokebok tilpasset dagens folk med litt dårlig tid. At en del av oppskriftene er sunne, skader vel ikke, sier Lise Galaasen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere