*Nettavisen* Nyheter.

Godkjent av FK MS Oslo

FK MS Oslo startet året med å vinne 4-0 borte mot 3. divisjonslaget Asker. Noen stor kamp var det ikke, men trener Geir Midtsian fikk noen svar.

ASKER: Kampens store beholdning var kjempetalentet Nikolay "Nikki" Hagen (fyller 18 år denne måneden). Hagen spilte kun 1. omgang grunnet halsonde, men viste seg frem ved flere anledninger. Denne spilleren har ekstreme kvaliteter og det skal bli en sann fornøyelse å følge ham i den kommende sesongen i årets nest høyeste divisjon. Fart, teknikk og et genialt ballmottak vitner om en kommende storhet.
Nikki var god han, jeg har virkelig troen på at han kommer til å fremstå som en meget viktig spiller for oss, sa trener Geir Midtsian.

Best i 1. omgang

FK MS Oslo startet formidabelt og kjørte regelrett over Asker i 1. omgang. Allerede etter 13 minutter ledet laget 3-0 etter mål av Aleksander Midtsian, Nikki Hagen og Kristian Torp. Alpha Nyan (27), som er på prøvespill fra Strømsgodset, kan bli en spennende og nyttig tilvekst i backrekka til FK MS Oslo og besitter de nødvendige kvalitetene som trener Midtsian er ute etter. En absolutt godkjent kamp av Nyan. Flere av spillerne som sikret opprykket i fjor spilte omgangen, men ble byttet ut for å prøve ut nye ansikter.

Ny spiss

Peter Stivang (20), ny spiller fra Spjelkavik kom inn etter hvilen og gjorde sine saker bra. Etter bare 12 minutter sørget han for scoring og fastsatte sluttresultatet til 4-0.
Man ser fort at Peter er farlig og giftig foran mål, også han kommer til å bli nyttig for oss, kommenterte Midtsian. Peter selv var fornøyd, men følte seg litt rusten.
Jeg er godt fornøyd med målet, men jeg må trene mer på touch og teknikk, sa Peter som allikevel føler at både han og resten av laget vokser for hver uke.
Det er godt å være i gang igjen og jeg synes vi gjennomførte en godkjent kamp. Vi kjørte totalt over Asker i starten, men det var som forventet. Det at kvaliteten på kampen varierer er at vi foretar mange bytter for å se an de nye spillerne. I så måte synes jeg at jeg fikk noen svar. De nye klarer seg helt greit, men mer vil jeg ikke si akkurat nå. Jeg gir gutta noe mer tid før jeg endelig tar ut stallen. For øvrig så kommer det en spennende russer på prøvespill til uka, avsluttet Midtsian.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag