*Nettavisen* Nyheter.

Godt krydret blues på Årvoll

Med JT Lauritsen & Buckshot Hunters på plakaten lot tjuefemplusserne på Årvoll skiene stå igjen hjemme.

ÅRVOLL: Blues er blåtoner og stemning med noe attåt. The Blues eller om du vil «the blue devils» er et uttrykk som viser til nedstemthet, depresjon og tristhet. Midt i blinken for alle lystmelankolikere.

Og om det er lavt under taket, er stemningen desto høyere i fjøset på Årvoll gård når Kulturklubben kaller en gang i måneden.


Dette er den kvelden da alle tjuefemplussene samles. Gamle kjente og naboer i lystig lag.

Foreningen som har som mål av seg til å presentere lokale kjendiser så vel som mer kjente artister, bød denne gang på JT Lauritsen & Buckshot Hunters.

Blues i bånn

Bandet har i mange år turnert over hele Scandinavia, medregnet så fjerne plasser som Svalbard og Australia, og ryktet som et formidabelt live-band er ikke ufortjent.

– Ikke så lett å putte i bås, men blues ligger i bånn for alt vi gjør sier JT, eller Jan Tore som det sannsynligvis står på førerkortet og legger til:

– For å gjøre det kort kan du si vi spiller en spicy mix av Blues, Rock`n Roll og Soul, ispedd en dash Zydeco & Tex-Mex. Og få med deg at de aller fleste har vondt for å sitte stille under opptreden.

Bandet ble startet i 1991 av JT, og inneholdt over en periode bla musikere som, Vidar Busk, Palle Wagnberg, Frode Larsen og Per Eriksen.

I 1995 utga de sin første innspilling, med tittelen ”Buckshot Hunters”, albumet solgte bra og la grunnlaget for en utstrakt turnévirksomhet.

Bandet består i dag av:
Jan Tore Lauritsen; vokal, trekkspill, munnspill
Arnfinn Tørrisen; gitar
Stina Stenerud, vokal
Atle Rakvåg, bass, vokal
Jon Grimsby, trommer
Iver Olav Erstad, Hammond B3, piano

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag