RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

20-bussen får nå hyppigere avganger i rushtiden. ARKIVFOTO
20-bussen får nå hyppigere avganger i rushtiden. ARKIVFOTO

Godt nytt fra Sporveien

Hyppigere avganger gjør nå hverdagen litt enklere for de kollektivreisende i Oslo indre øst.

INDRE ØST: De er kanskje en av Oslos mest uskjelte bedrifter, men nå går det mot lysere tider for Oslos kollektivreisende befolkning.
Hyppigere avganger, og nye miljøvennlige busser er gladmeldingen, som kom fra Oslo sporveier sist søndag. Allerede mandag morgen kunne man nemlig nyte 5-minutters avganger på 20-bussen Galgeberg mot Skøyen, og på 21-bussen mellom Helsfyr og Aker brygge i rushtida.
Tidligere gikk bussene med 6-minuttersruter, det nye tilbudet betyr altså 2 flere busser per time i rushtrafikken. For alle som har stått en kald vinterdag og ventet på disse bussene, er det nye tilbudet garantert kjærkomment.
I tillegg settes det inn hele 100 nye busser, som i følge leverandøren skal være topp både hva komfort og miljøkrav angår. Så er det bare å håpe at lovordene lever opp til forventningene, slik at hovedstadens reisende kommer seg til og fra jobb i tide.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere