RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Godt nyttår!


Østkantavisa håper å høre fra deg!
Østkantavisa håper å høre fra deg!
Så er det begivenhetsrike året 2008 over. Østkantavisa takker for det gamle, og ønsker alle våre lesere et riktig godt nyttår!

OSLO ØST: Den 8. januar er Østkantavisa atter en gang å finne i postkassene, med ferske nyheter om alt som rører seg i Oslo indre øst. I mellomtiden kan du følge oss her på våre nettsider.

Din egen avis

Har du et fint bilde eller en hilsen? Gå inn på www.dinlokalavis.no og lag din egen artikkel eller bildeserie. Du kan også teste dine egne kunnskaper i en av våre mange quiz, eller kanskje du har lyst til å lage din egen? Vi gleder oss til å høre fra deg i løpet av året som kommer!
Har du tips, innspill eller bare en liten hilsen håper vi dere tar kontakt med oss på følgende måte:

redaksjon@ostkantavisa.no eller telefon 23205620.

Årets navn

Husk også at vi akter å nominere Årets navn i Oslo øst i løpet av januar. Vet du om en kandidat som fortjener utmerkelsen? I tilfelle må du ikke nøle med å sende oss ditt forslag på tidligere nevnte epostadresse. Kandidaten som vinner hederstittelen får 10.000 kroner vedkommende kan dele ut til en frivillig organisasjon i vårt distrikt, i tillegg til selve utmerkelsen.

Med vennlig hilsen alle oss i Østkantavisa

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere