*Nettavisen* Nyheter.

Godt trent og tatovert mann etterlyses som vitne

  Foto: ILLUSTRASJONSFOTO

Politiet etterlyser nå konkrete vitner i jakten på personene som sto bak knivstikkingen av en dørvakt på Alfreds Hage 13. juli.

AKER BRYGGE: Ingen vitner har så langt meldt seg etter knivstikkingen på utestedet ved Aker Brygge.

Etterforskningen har imidlertid frembrakt opplysninger om et vitne som skal ha vært tilstede i forbindelse med en konfliktsituasjon i toalettkøen, før selve knivstikkingen.

Stripete singlet

– Politiet tror dette vitnet kan ha viktige opplysninger i saken og ber vedkommende om å ta kontakt med politiet, skriver politiet i en pressemelding.

Det aktuelle vitnet beskrives som en ung, norsk mann/gutt, i begynnelsen av 20-årene, iført en singlet med farger i striper og med tatoveringer på høyre arm/muligens på begge armene. Mannen/gutten var godt trent/markert og solbrun.

Fortsatt alvorlig skadd

Knivstikkignen skjedde rundt klokken 01.30 natt til 13. juli. En dørvakt ble knivstukket og tilstanden hans omtales fortsatt som svært alvorlig.

Saken etterforskes som et drapsforsøk ved Oslo politidistrikts Voldsavsnitt.

Det er foreløpig ingen pågrepet i saken – og politiet ber publikum om å ta kontakt dersom noen har opplysninger, eller har gjort observasjoner i tilknytning til det som skjedde.

Det skal ha vært to gjerningsmenn involvert i knivstikkingen. Disse løp fra stedet i retning rundkjøringen ved Aker Brygge, videre forbi drosjeholdeplassen og inn på parkeringsplassen bak Latter. Siste observasjon av de aktuelle mennene er i Munkedamsveien i nærheten av Thon Hotell Vika. Vitneopplysninger kan tyde på at disse to mennene skal ha forsøkt å dekke seg til ved bruk av egne klær, mens de var på vei bort fra åstedet.

Tips/opplysninger i saken kan meldes til Kriminalvakta på telefon 22 66 99 66.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag